CPH FASHION WEEK PART 4

Hej sweeties. Så er jeg på skolebænken igen - en kontrast til en lidt mere spændende uge i skønne København i forbindelse med Copenhagen Fashion Week. Jeg har selvfølgelig stadig en masse billeder til gode på bloggen. I løbet af Copenhagen Fashion week er der opstillet en masse showrooms og forskellige modemesser rundt omkring i byen - noget af det jeg også elsker ved modeugen! På sidstedagen fik jeg tid til at tage ud og besøge de forskellige messer og stande. Det er altid super spændende, inspirende og ikke mindst hyggeligt. Man oplever så mange fede ting og møder så mange nye spændende mennesker. Folk er altid super flinke og åbne og jeg kunne snildt have brugt en ekstra dag på modemesserne.
Nadialine og jeg fik desuden lige smugkigget eksklusive Linda Farrows kommende sæsons solbriller og de var awesome! Jeg må eje et par i 2015!

Fredag var jeg inviteret VIP launch af FR//S relancering af deres brand og kommende kollektion, som de har lavet i samarbejde med bloggerne Simone Moelle, VildeKaniner & StyleJunkie. Jeg havde ikke mulighed for at deltage fredag, men lørdag var jeg ude og tjekke den fede kollektion ud . Her blev vi forkælet med en goodiebag med den lækreste clutch og fik lov til at vælge et item fra deres kommende kollektion og preorder det. Ih hvor glæder mig til at vise jer det!

Synes godt om

Kommentarer

Mike Afsharian
,
De der briller må du love mig at tage med til næste fashion week, de er geniale!! haha 😃
Justanotherblogger,
det var sindssygt hyggeligt at hygge rundt til messerne - det må vi gøre igen til sommer <3
justanotherblogger.org
Julie von Lyck
,
Du skulle ha' prøvet et par med os! De var for vilde! Alt fra Pilot til Future dykkerbrille-looket på den fede måde
Julie von Lyck
,
Det var SÅ hyggeligt smukke ❤ Kom snart til Aarhus
Så flotte billeder 😃 Og det var godt du nåede ud lørdag <3
www.glowrepeat.dk/