COPENHAGEN PART 2

TASKE: MICHAEL KORS//FRAKKE: MONCLER//TURBAN, SOLBRILLER, STØVLER :Choies.com//LÆDERJEANS: CREMEFRAICHE

Heej søde læsere. I løbet af de tre dage jeg befandt mig i København i forbindelse med Copenhagen Fashion week AW14, nåede jeg at deltage i et hav af shows og var hele tiden på farten sammen med mine to veninder Melanie og Nadia Line. Jeg boede hos Melanie, som bor meget centralt. I de dage jeg boede hos hende, var vi næsten ikke hjemme - Vi var blevet inviteret til en del og skulle jo nå at se det hele :D Her er lidt billeder af det jeg har oplevet i løbet af modeugen.

Et af mine yndlingsshows var færøsk Barbara I Gingoni. Hendes show var dystert, men fuldstændig gennemført både med hensyn til stemning, musik, scenografi og selvfølgelig stil og styling. Københavns Rådhus var CROWDED og det var derfor svært for mig at få nogle ordentlige billeder, selvom jeg var rimelig tæt på. Derfor har jeg lånt lidt billeder.
PHOTOGRAPHER: COPENHAGEN FASHION WEEK® Et andet show jeg var ret vild med og hvor vi havde fornøjelsen af at sidde på 1. række var A Friend By A.F. Vandevorst. Jeg elsker lag-på-lag stilen. Det minder mig om da jeg lige var blevet teenager, hvor det også var moderne. Jeg kan sagtens forstille mig, at det bliver en stor trend, når man tænker på at vi bor i kolde Danmark, hvor det er svært at holde varmen om vinteren. Der var da også ind imellem så koldt i denne uge, at jeg i et kort øjeblik frygtede at mine fødder eller hænder havde fået forfrysninger.
Smukke Melanie og jeg til A Friend By A.F. Vandevorst.
Vi var også et smut ude forbi Galleri-messen i Forum, hvor en masse fantastiske mærker og designere, viser deres kommende kollektioner frem i forbindelse med modeugen.
Jeg havde lyst til at købe næsten det hele, men det var desværre ikke muligt, da tøjet først rammer butikkerne til efterår/vinter. Jeg må nøjes med at drømme om denne frakke lidt endnu.. Topshop har faktisk lavet en der minder lidt om den. ÅH jeg glæder mig allerede til sommer til den næste modeuge. Jeg vil smutte, da jeg skal spise middag med Steffan. Ham må jeg ikke glemme i alt den mode-hurlumhej :P Har nogle af jer været til modeuge? og hvad var jeres yndlingsshows?

Synes godt om

Kommentarer

Mia
,
Vil du ikke smide et link til jakken? MÅ EJE DEN!