Christmas wish list

Adlinks: 1. HER | 2. HER | 3. HER | 4. HER | 5. HER | 6. HER | 7. HER

Nu er der ikke lang tid til juleaften og jeg har som hvert år svært ved at komme på ønsker, da jeg stort set ikke mangler noget. Man køber jo ofte det man mangler og det man ikke køber er man enten ved at spare op til eller kan man ikke rigtig ønske sig. Dog har jeg stadig nogle få ønsker - nogle lidt mere realistiske end andre. Så hermed mine bud:

Vi har jo fået lavet en masse maler og murerarbejde på det seneste herhjemme og derfor har jeg også været på udkig efter en ny kommode, hvor vi blandt andet kan gemme Stefs Playstation, ledninger og andre nips ;) Ovenstående kommode er derfor et godt bud på en, der vil passe ind i vores nye stue, der jo har fået farve på væggene.

Med alt det jeg rejser har jeg også længe kunne bruge er en rejse-steamer, hvis jeg fx står i en situation, hvor mit tøj er krøllet og der ikke er strygejern på hotellet. Flere af mine veninder har ovenstående steamer og jeg har også selv prøvet den. Den er virkelig genial - og også ret pæn ;)

Hvad angår tøj og sko, så er jeg også ret tilfreds, da jeg jo ejer så meget pga. mit arbejde og mine ambassadørskaber. Jeg ville dog ikke have noget imod at eje ovenstående hue og frakke, der har lidt Burberry vibe over sig. Når det kommer til tasker, så er jeg også ret tilfreds, pånær, hvad angår farver. Jeg ejer ingen taske i beige/lys og Chloé tasken har jeg været forelsket i i årevis. Den er dog ikke helt billig, så det bliver nok højest en julegave fra mig selv :)

Når det kommer til make-up og hudpleje ejer jeg stort set også alt - og har stadig en masse herhjemme jeg ikke har fået prøvet endnu. En ting jeg dog ønsker mig prøve Karmamejus ansigtsmaske, som jeg aldrig har prøvet. Jeg er blevet så glad for Karmamejus ansigtsbørste og svampe, der virkelig gør noget ekstra for huden en dag, hvor man ikke har fået nok søvn eller bare er træt.

Jeg håber I kunne blive inspireret med nogle af mine ønsker :-)


Synes godt om

Kommentarer

Aaron
,
Everybody has a different notion of a good Christmas wish list, haha https://www.instagram.com/p/BYUmZRujyf6/