Casablanca

Annonce for Royal Air Maroc

Foran Hassan II Moskeen, som er så flot og moderne. Min kjole er fra Vila og kan findes her (reklame-link).

Udsigten fra vores smukke hotel, hvor morgenmaden var på 27ende etage.

Jeg er lige kommet hjem efter en skøn tur til Marokko med Royal Air Maroc. Vi startede vores tur i Casablanca i den nordlige del af Marokko, hvor vi fløj til direkte fra København. Det er første gang at jeg besøger Casablanca og jeg må indrømme, at jeg ikke havde de store forventninger til byen, udover det jeg har set i Casablanca filmen med Humprey Bogart, da jeg sjældent har hørt om nogen, der har besøgt byen. Efter halvanden dag i byen har jeg fået et rigtig godt indtryk. Byen er super autentisk, mellemøstlig og stadig ret moderne.

Vi brugte vores to dage på at se byens flotte monumenter - blandt andet den smukkeste og mest moderne moske jeg nogensinde har besøgt, hvor taget desuden kan tages af, hvis der kommer fint besøg. Derudover besøgte vi også Kongepaladset og de tilhørende flotte omgivelser og haver.

Vi spiste Frokost på Rick's Cafe på Place du Jardin, som er samme restaurant som i den romatiske og populære Casablanca film fra 2. verdenskrig blandt andet blev optaget.. Maden fantastisk - især deres pasta og stemningen og atmosfæren derinde er virkelig god. Det er hundrede procent et sted man skal besøge, hvis man kommer til Casablanca.

Vi besøgte også en souk og et marked, hvor man kunne købe diverse farverige ting. Jeg havde selv lyst til at købe halvdelen af en porcelænsbutik med hjem. Tingene er så fine og autentiske.Jeg kunne sagtens tage en dag mere i Casablanca, hvis jeg skulle til Marokko igen. Byen har virkelig en masse farverige ting at byde på.

(Inviteret/Annonce af Royal Air Maroc)

Synes godt om

Kommentarer