Burgundy and flowers

coat: Vila HERE | knit: Vila HERE | coated jeans: HERE

Jeg håber I har haft en dejlig weekend. Jeg har haft den bedste weekend - Steffan har nemlig været på besøg fra torsdag aften til i eftermiddags. Vi har virkelig julehygget med tivoli, gåture og middag hos min bror og hans familie igår efter tivoli. Jeg hader altid når Steffan skal hjem og får ondt i hjertet over det, men det hjalp lidt på det at jeg i eftermiddags var inviteret til den skønneste julehygge hos Sandra med sushi, gløgg, æbleskiver og pakkeleg sammen med de andre skønne bloggerpiger.

Nu sidder jeg i lejligheden og får en kaffe imens jeg arbejder lidt på noget jeg snart kan fortælle jer mere om. Savnet er også vendt lidt tilbage, men det hjælper lidt på det, når jeg kigger på de smukke blomster som han gav mig igår. De passede tilfældigvis ret godt til outfittet som bestod af min nye strik og trenchcoat fra Vila - i en af mine yndlingsvinterfarver - bourdoux.

Boinaen (huen) passer også ret godt til. Jeg har fået den foræret af det sødeste lokale butik i San Sebastian, hvor jeg var på pressetur for nogle måneder siden. Det vil sige, at de så at jeg havde købt en af deres huer i sort, da jeg var i byen og havde lagt det op på Instagram og kontaktede min spanske kollega, som gav dem min adresse. Og da jeg åbnede pakken fra dem havde de sendt fire boinas i forskellige farver. Jeg blev så rørt, for hatten er et af San Sebastíans varemærker og næsten en del af nationaldragten, da byen jo grænser op til Frankrig, hvor boinas jo er et visuelt synonym for landet.

Annonce for Vila.

 

Synes godt om

Kommentarer

lea
,
linket til jakken virker ikke?
Julie von Lyck
,
Det burde virke nu 😃
Satina Wandel,
Den jakke er bare så flot! 😃 http://nouw.com/satinawandel
nouw.com/satinawandel
Julie von Lyck
,
Jeg er helt enig <3