Bryllupsforberedelser

Indeholder annoncer

På min fødselsdag d. 29, september 2019 gik min kæreste Steffan gennem 6 1/5 år på knæ og jeg blev forlovet med manden i mit liv. På trods af, at jeg ikke havde nogen forventning om, at Steffan nogensinde ville fri, så fastsatte vi allerede en dato et par uger efter vi var blevet forlovet. Vores første fælles ønske var et sommerbryllup, da vi begge elsker denne årstid. Datoen var siden oktober 2019 fastsat til d. 4. juli 2020 - ikke fordi datoen som sådan havde en speciel mening for os udover, at det er sommer og forhåbenligt godt vejr. Så kom Coronaepidemien, som jo på en eller anden måde har påvirket os alle. Indtil starten af maj var vi på trods af Corona meget optimistiske om, at vores planlagte dato nok ville blive en realitet. I marts var der jo længe til juli.

Corona situationen og vores bryllup: Da Mette Frederiksen meldte ud i starten af maj, at forsamlingsforbuddet på de 10 personer blev forlænget yderligere, så planen om et bryllup d. 4. juli lidt sort ud. Vi talte i flere timer om vi stadig skulle have is i maven og talte om andre omstændigheder, der vil være ved at holde et bryllup midt i Coronakrisen, i forhold til andre tilhørende regler. Blandt andet reglen om to meters afstand. Da hun i forlængelse af de nye tiltag i maj valgte at ændre afstandsreglen fra 2 meter til kun 1 meter, så det mere lyst ud for os. Hvis dette ikke var blevet ændret, så var vi tæt på at rykke vores bryllup til næste år, da vi ikke ønsker en fest, hvor afstandsregler fylder for meget til at man kan slappe af og hygge sig.

Jeg har aldrig haft så mange drømme og tanker om mit bryllup, som nogle unge piger måske har haft siden de var små. Mange ved hvordan de ønsker deres vielsesringe skal se ud, hvordan kjolen skal se ud og hvordan brylluppet skal være. Det eneste specifikke ønske jeg altid har haft er, at jeg vil holde det på Varna Palæet og at ingen andre steder vil matche bedre, da jeg er vokset op lige i nærheden og elsker både stedet og området. Så har jeg også altid drømt om at blive gift i en kirke eller på en strand og føle mig som en prinsesse på dagen. Jeg vil ikke gå på kompromis med ønsket om location og sommerbryllup og den eneste dato Varna havde om sommeren i 2020 var 4. juli. Så i slutnigen af maj kontaktede vi Varna og krydsede fingre for at der var kommet et afbud - og det var der til vores held. Så vi fik valget mellem midten eller slutningen af august og tog det sidste for at være mere sikre på, at det heller ikke ville blive rykket pga. Corona. Så nu er brylluppet fastlagt uden restriktioner og vi får vores sommer drømmebryllup!!

Bryllupsplanlægning; Cerise

Ligegyldig hvor meget overskudsmenneske man er, så er der så mange ting, der skal planlægges og koordineres og jeg kan derfor varmt anbefale alle, der holder et stort eller mellem-stort bryllup, at hyre en bryllupsarrangør. I skal ikke frygte, at der så ikke er noget at lave og at I ikke selv kan være med til at planlægge - tværtimod. I stedet kan man være med til nyde processen med nogle kreative mennesker, der har prøvet det du går igennem mange gange før. Vi har valgt Cerise som bryllupsarrangør og dekoratør. De har været en del af vores planlægning- og dekorationsproces allerede en uge efter vi blev forlovet. De agerer både som sparringspartnere og mellemled i forhold til de dekorative elementer og de er gode til at minde én om ting, som man kan selv kan glemme eller overse i bryllupsplanlægningen, da det nok for de fleste af os brude er en hel ny verden. De hjælper også med at pynte op på den store dag og koordinere, så der ikke går noget galt. Pernille, den ene medejer af Cerise, er også min tidligere kollega fra da jeg arbejdede hos STYLEPIT og vi har lavet flere styling-opgaver sammen, så hun kender min stil og omvendt. Hun har rigtig god stil og er en ildsjæl i de projekter hun springer ud i, hvilket jeg elsker og især føler mig tryg ved i forbindelse med vores store dag.

Cerise er vokset meget de seneste måneder og de har koordineret bryllupper for mange spændende personligheder det seneste år, hvilket har været spændende at følge med i. De lejer og sælger også spændende, flotte og underholdende elementer ud til fester, bryllupper og andre særlige arrangementer. De har også fået en webshop, hvor det både er store og små ting man kan købe.. I kan også se noget af alt det de har gang i på deres Instagram her.

Tema og blomster

Annonce

Noget af det første Steffan og jeg brainstormede i forbindelse med planlægningen af vores bryllup var temaet, så der bliver en rød tråd. Vi delte alle vores tanker, ønsker og drømme til Cerise og sammen fandt vi frem til det perfekte tema (farve-palette), som går igen i alt ved vores bryllup. Hvis man kender mig (og Steffen) så ved man at vi begge er glade for farver. Vores hjem er lyst og fyldt med farver og messing og vores bryllup bliver derfor også i denne ånd. Billedet er lånt på Pinterst og det bliver selvfølgelig ikke præcis på samme måde det kommer til at se ud til brylluppet, men det bliver noget i denne stil, hvor det bliver klassisk blandet med moderne. Vi har derfor også teamet os op med Tablesetting.

Invitationer

Da jeg elsker at være kreativ og har designet invitationer i forbindelse med mine tidligere jobs og andre fester, så tænkte jeg at det blev en nem opgave at designe dem selv. Jeg forsøgte derfor først selv at lave invitationerne, men når det gælder så stor en ting, så blev jeg så perfektionistisk at jeg fandt Ink Saloon, der designer de fineste bryllupsinvitationer, bordkort, skilte osv. De har en masse fine skabeloner til diverse anledninger, som bryllup, barnedåb, konfirmation, fødselsdag osv. men de skræddersyer også designs, så de bliver så personlige som muligt. Vi fandt sammen en unik invitation, der passer til vores stil og bryllupstema.

Brudekjolen

Annonce

Brudekjolen fandt jeg allerede i februar hos Panayotis i Vejle, som efter min mening er brudekjole butikken over dem alle både i forhold til ekspertise, service, erfaring, udvalg og stil. Det er også der, der er blevet filmet “Say yes to the dress - Danmark”. Noget af det sværeste ved bryllupsplanlægningsprocessen har overraskende nok været at finde den perfekte kjole. Ikke fordi der ikke findes nogle smukke. Tværtimod findes der så mange smukke brudekjoler, at det gør valget endnu mere svært. Jeg besøgte Panayotis to gange inden jeg valgte kjolen og jeg glæder mig så meget til at have den på og vise jer den på vores dag.

Vielsesringe

Annonce

Nogle vælger at beholde deres forlovelsesringe og anvender dem som vielsesringe. Vi har dog valgt at jeg både har en forlovelsesring og en vielsesring. Vores vielsesringe har vi fundet hos Plaza, som laver nogle af de flotteste smykker og vielsesringe. Man kan også få speciallavet sine ringe og indgraveret dem, så de bliver så personlige som muligt. Det har vi også benyttet os af, og i denne uge så vi vores ringe for første gang. Min ring har fået lavet noget helt specielt, som har en særlig historie og betydning. Jeg kan og vil af gode grunde ikke vise jer ringene før efter vores store dag.

Blomster og dekorationer

Jeg elsker blomster og dem kan vi ikke få for mange af, så vi har en masse planer om blomster og pynt til brylluppet, som vi har bestilt hos Lille Frøken Flora. Derudover har vi bestilt de fineste blomstervægge fra Confetti Lab, der lejer dem ud i forskellige farver.

Vielse

Vi har valgt at holde det i en pæn og klassisk kirke ved Aarhus, hvor mine mormor og morfar er begravet. Min mormor gik bort meget pludseligt for 6 år siden og hun betød alt i verden for mig, så det betyder utrolig meget at vi bliver viet, der hvor de ligger. Jeg håber hun på vores dag vil kigge ned og sende en tanke ❤️

Annoncer og reklame er markeret; *

Synes godt om

Kommentarer

jennifergeertsen
jennifergeertsen,
Virkelig skønt indlæg ❤️ GLÆDER MIG!!!
nouw.com/jennifergeertsen