BLOND OR CARAMEL?

Heeej med jer sweeties. Håber i nyder livet lige så meget som jeg. Jeg er så lykkelig over at ha' afleveret min bacheloropgave og bruge tid på alt det jeg elsker og pleje mig selv. Og når det kommer til at pleje mig selv, så har jeg tænkt mig at håret skal have den helt store tur, men ih jeg er lidt forvirret. Jeg elsker virkelig denne farve, men jeg har aldrig prøvet at være andet end blond.. Personen på billedet er min smukke lillesøster, Sofie. Jeg synes farven passer super godt til hende og får hendes hår til at se tykkere og sundere ud. I starten skulle jeg lige vende mig til det, da hun også plejer at være blond, (som i kan se på billedet nedenfor), men nu er jeg faktisk ret vild med det. Hun har ligesom jeg hår i fra Rapunzel of Sweden og fandt en farve på deres farvekort som passede perfekt med hendes egen tone. Jeg elsker kvaliteten på Rapunzels hår og jeg overvejer næste gang at bestille clip-on, så jeg kan få nogle flere toner i håret. Nedenfor kan i se en masse billeder gennem tiden af mit hår og lidt af Sofies hår fra Rapunzel. De har også alle mulige former for hair accecories, som kan pebbe hele looket op hvis man skal til bryllup, konfirmation, studentergilde eller sommerfester, som sikker mange af jer skal i løbet af sommeren. I kan læse mere om håret på deres hjemmeside ved at klikke her

Hvad synes I?

Synes godt om

Kommentarer

Karina
,
Hej Julie:) SIdder nu og sveder med min bachelor, så er mega misundelig på dig lige nu! Jeg synes helt klart, du skal holde dig til det lyse;) Jeg er blevet fristet af at gå over til noget mørkere, og fik derfor nogle mørkere striber i på et tidspunkt, men det var kun flot i nogle uger, da det lige var nyfarvet. Jeg fik derefter lavet det mere blond igen, og vil helt sikkert holde mig til det fremover. Men forstår godt, du bliver fristet 😊 Synes bare det blonde er så flot til dig! De bedste hilsner Karina
Katrine
,
Prøv noget nyt
Julie kaya
,
Behold helt klart det lyse. Særligt når du går i så meget lyst tøj og bruger lyserøde glosses. Det giver dig et meget "rent" look.
charlotte
,
Du vil være SÅ flot med den farve ! Husk nu du kun lever en gang 😉 Hop ud i det !! ♥
Fie
,
Do it!! 😃
Lise
,
Gør det 😊 Se hvor fint det er til din søster, hvorfor skulle du ikke kunne bærer det også? Om ikke andet kan det altid blive farvet tilbage igen.
AngelCamilla
,
Hvad hedder den fave/ nummeret på den farve extensions du har? 😊
Julie von Lyck
,
Du har ret 😊 Måske nogle striber
Mille
,
Hej Julie.. Synes du skulle prøve at gøre det - farven til din søster er jo så flot (: Ved du evt. Hvad den hedder? Tror bestemt det kunne være flot til dig, selvom dit blonde skam også er rigtig fint.
lena
,
Ved du evt. hvad farven hedder?