BLOMSTER OG I JYLLANDSPOSTEN


Midt i eksamenræset valgte jeg i sidste uge at tage en halv fridag, da jeg var blevet inviteret til København for at møde The Legend - Ole Henriksen. Jeg nåede hverken næsten at fordøje eller dele nogle skønne oplevelser med Jer fra sidste uge. Mit hoved har været plantet i bøger og worddokumenter dage og nætter de sidste mange uger. Jeg har været så dedikeret og det er virkelig svært at være 100 procent tilstede, når man har eksaminer eller en kandidat afhandling hængende over hovedet. I sidste del af forløbet, har jeg næsten ikke kunne overskue at tale med andre end min familie, min specialepartner og min bedste veninde (som læser det samme) - pga. mit fokus på opgaven og den anden eksamen. Eller det ville jeg godt, så længe de ville tale influencer marketing, branding, eller transkribering. Haha, sådan er jeg ellers aldrig, og håber ikke, at jeg er den eneste der har haft det sådan? Men nu har jeg tid og og overskud og vi cather lige op fra sidste uge, hvor jeg tog en fridag og oplevede tre seje ting, som nogle af Jer måske har set på min Instagram eller Snap (Jullinulli):

1. Jeg mødte Ole Henriksen og hørte om hans nye produkter til et meget fint event.

2. Fløj i Vandfly hjem fra København (fra midtbyen - Toldboden) Jeg skulle jo hurtigt hjem og skrive videre

3. Var i Jyllands-Posten. Vi tager lige Jyllands-Posten og de fine roser først. Søndag kom jeg nemlig hjem til Jyllandsposten og en buket roser fra Steffan. Jeg er opvokset med Jyllandsposten, men holder den ikke fast, så der var en grund til at den var havnet herhjemme. Jeg var nemlig selv i den i søndags, idet en stylist og jeg havde fået æren af at bidrage med vores (mit personlige) bud på sommerens trends og tendenser. Sejt, ikk?

4. Havde også fået pæoner af Steffan (min yndlingsblomst udover hvide roser) - men de valgte så aldrig at springe ud?? Knap så lækkert! Nogen der har forstand på pæoner???

Imorgen fortæller jeg om Ole Henriksen oplevelsen!

Nu vil jeg forstætte mission oprydning af kandidathjemmet!

Synes godt om

Kommentarer

IP: 82.99.3.229