BLOGGERS DELIGHT X JANE KØNIG MIDDAG PÅ RÖMER

I sidste uge havde Bloggers Delight og Jane Kønig inviteret os jyske bloggere til et super lækkert event i fine omgivelser på Römer ved åen i Aarhus. Det var virkelig et gennemført event, især fordi det blev holdt med én af mine yndlings smykkedesignere og i så fine, hyggelige omgivelser med så lækker mad. Römer er nemlig genåbnet efter en stor renovering og menuen står nu på én af mine yndlingsspiser: latinamerikansk mad og små retter - lidt alla tapas. WOW det smagte så godt - især deres minitortillas, guacamole og dessert - ja faktisk det hele! Så stor afbefaling herfra.

Vi blev desuden alle sammen forkælet med et 18 karat guld lovetag-smykke med diamanter, som jeg selv har valgt et betydningsfuldt tegn til - hvilket jeg nok skal vise jer inden længe.

Super lækker aften og jeg har allerede aftalt med Steffan, at vi skal på Römer, da han også elsker latineramerikansk mad.

Ps. Jeg har desuden også fundet min vinder af min Creative Muvo 2 give-away - og vinderen blev Mette Christiansen! Stort tillykke Mette - jeg håber du bliver ligeså glad for højtalerne, som jeg er! Du vil modtage en mail <3

Synes godt om

Kommentarer