BLOGGERS DELIGHT 5 ÅR

Så er jeg kommet ovenpå efter en skøn weekend I Kbh med Camilla Julie med hygge, shopping, møder og stor gallafest lørdag. Festen blev afholdt på Radisson Blu, hvor vi var ca 150 bloggere samlet til stor gennemført gallafest i anledningen af Bloggers Delights 5 års fødselsdag. Efterfølgende havde BD sørget for at festen forsatte på Zen. Sikke en fin fest Bloggers Delight havde sørget for i samararbejde med Impression PR og andre sponsorerer. Jeg havde en festlig aften med alle de skønne bloggere. Jeg var iført denne kjole fra Asos og jeg må sige, at jeg er imponeret over deres "tall" kollektion, som altid formår at sidde perfekt OG behageligt (hvilket faktisk er det vigtigste for mig). Fredag var vi forbi Tanning Danmark hos skønne Signe Heindorff, som bidragede til ekstra glød og selvtillid som altid. Outfittet er bare flottere med lidt tan.

Inden festen var Mels og Line forbi CJ's og mit hotelværelse på The Square til lidt champagne. Det var så skønt at se Mels, da jeg ikke har set hende i evigheder pga. hendes travle karriere hos Sephora. Hun tryllede også lige med make-up penslen inden vi tog afsted. Tak for det babe, og tak til mine borddamer, Signe, Brigida, NL, Simone og Mike.

Billeder af Victor Jones & ByMartina

Synes godt om

Kommentarer

Sus L. Hansen,
Wauw 😊 Du ser absolut fantastisk ud! Du er velkommen til at tage et kig forbi min blog - Jeg har bl.a. lige sat en giveaway i gang om et vagfrit Hvisk smykke.
bedstitest.blogspot.dk
Julie von Lyck
,
Hej Sus 😊 Mange tak!