#Black

Engang ejede jeg INTET sort tøj, da jeg syntes, at farver var et udtryk for en glad og festlig personlighed. Jeg er nu stadig den samme og ejer dog stadig meget farvet tøj, men jeg ejer lige så meget sort! Sort er altid en sikker vinder i tøjskabet og specielt her når vi er ved at gå vinteren i møde... (Hader kulde og vinter) - det eneste fede, er julen og hyggen :D

Det er jo ikke nogen hemmelighed, at jeg går meget i tøjet fra cremefraiche.dk og for jer der bor i Kbh, at jeg hænger på strøget på en stor banner over deres butik. Her er nogle sikre nyheder fra Creme Fraiche denne vinter, som jeg faktisk allerede ejer noget af og resten jeg eje!

Net-tendensen er kommet for at blive denne vinter og det er BIKERJAKKEN også, så frem med bikerjakken , eller køb den her

Har i forresten set at jeg har fået ny header? Det har min dejlige ven/co-blogger fra bloggers delight Daniel Ishøj hjulpet mig med ♡ Thanks honey!

Det var slet ikke meningen, at jeg ville blogge idag, da jeg har bunkevis af lektier for og har deadline torsdag, mht. om jeg vil skrive bachelor i sprog eller kommunikation, eller begge dele! Jeg er helt lost, specielt fordi universitetet ikke giver en ordentlig rådgivning og det synes jeg egentlig er lidt for dårligt, når man tænker på, at man skal tage et af sit livs vigtigste beslutninger. Jeg kunne selvfølgelig ikke lade være med at blogge!

Hav en fantastisk aften ♡

Kiss, hugs and love - J♡

 

Synes godt om

Kommentarer