BIKINIKLAR

Jeg vil gerne erkende, at jeg lige har brugt halvanden time på løbebåndet, for at komme i form - og jeg hader at løbe og jeg er desværre kommet lidt fra mottoet 'Nothing tastes as good as skinny feels' og er mere gået over til, at man må yde for skønheden. For om en uge går turen til Thailand og jeg har aldrig glædet mig så meget til at slippe for kulde og nyde solens varme stråler og sommeratmosfæren med min familie. Jeg har derfor helgarderet mig med bikinier og sommertøj. Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at der har sneget sig en ny Triangl bikini med på min pakkeliste. Jeg eeelsker Triangls bikinier og jeg føler mig så tilpas i dem, at jeg faktisk ikke kun har bestilt denne, men også denne her. Begge enkle, men alligevel specielle. Jeg har aldrig været I Thailand og som jeg også nævnte i dette indlæg, tager jeg derfor imod råd med kyshånd!

Og når vi nu snakker om bikinier og pakkeliste. Er der noget jeg måske overser, som man bare SKAL have med?

 

Synes godt om

Kommentarer

Hvor er den fin 😃 Er så misundelig på din Thailand tur, glæder mig til at følge med i dine oplevelser <3 / Liselotte
www.everyday-couture.dk
Julie von Lyck
,
Hvor er du sød <3 Du får helt sikkert også snart nogle gode, spændende oplevelser med den lille ny <3
Melanie,
Hvad er din erfaring med størrelser hos Triangl? Jeg har vildt gerne ville have fingrene i et par af deres modeller, men vil helst ikke ende med en størrelse der giver mig fire balder, haha.
bymelanie.dk
Julie von Lyck
,
Haha, det forstår jeg godt 😃 De er meget små i størrelsen, så jeg vil helt klart anbefale at tage dem et nummer større. Det gør jeg altid 😊
Yasmin
,
Åhhh, gid det var mig der skulle afsted <3 Super sød bikini du har fundet! Er selv blevet helt vildt med mønstret og farven på denne søde top https://www.hunkemoller.dk/dk_da/25853-push-up-bikini-top-tile-mosaic-blue-111995-1.html ! Må desværre vente på den danske sommer før jeg kan vise den frem 😟 Knus Yas<3
Beam,
Sikke nogle fine bikiner. Må se nærmere på dem inden længe. Har desværre ikke udsigt til en Thailands-tur foreløbig, men har været af sted 5-6 gange efterhånden. Skønt land, lækker mad og utroligt søde mennesker. Er i øvrigt selv adopteret derfra. Har ikke været i Phuket, da jeg er en anelse fordomsfuld m.h.t. byen, Phuket. Tænker at jeg en dag alligevel kommer til at besøge øen, der nok byder på andet end, hvad medierne siger.
www.beamtoday.dk
Trine
,
Hej Julie! Kommer der told oveni, når du bestiller en Tiangl bikini? 😊 Hilsen Trine
Julie von Lyck
,
Hej Trine Det har jeg hørt om at kan forekomme, men nu har jeg bestilt tre derfra og det er ikke sket endnu for mig 😊