BENIDORM ISLAND

Nu er det ved at være en uge siden, at jeg kom hjem fra en aktiv og oplevelsesrig rejse til Benidorm, og jeg savner det allerede helt vildt. Skal du til Benidorm, skal du helt klart tage til Benidorm Island, som ligger ud for kysten, hvor man kan sejle til med katamaran eller kajak, som vi gjorde en morgen. Turen i kajak tager 45 minutter og det er en skøn måde at starte dagen på med både at røre sig og få sol på havet. Da vi ankom til øen, kunne vi se hele Benidorm skyline fra det øverste af øen. Det var så smukt og livsbekræftende, at sidde på klippen og kigge over på fastlandet og vide, at man selv havde sejlet dertil.

Vi sejlede dog tilbage med katamaranen, så vi senere var klar til at dykke og snorkle i nærheden af øen.

Benidorm fra Båden.

Der er ikke særlig mange ting jeg er bange for og er normalt ret frygtløs. Jeg elsker at sejle og være på havet, men én ting, som jeg virkelig er skrækslagen for, er det åbne, dybe hav. Jeg er altså ikke bange for havet, hvor jeg kan gå og se, men derimod det dybe hav, hvor jeg ikke kan bunde og se de levende, ukendte 'væsener'. Efter vores besøg på øen, skulle vi ud at dykke eller snorkle på åben hav. De fleste valgte at dykke, da dykket var på under 6 meter, og det derfor ikke kræver dykkercertifikat. Jeg takkede dog ja til det sidste, da det virkede mindst skræmmende. Jeg hader at være svag eller at sige nej til udfordringer, men jeg frygtede at jeg ville springe fra. Mest fordi jeg havde det svært med at folk skulle se, hvordan jeg ville reagere hysterisk morsomt, når jeg hoppede i vandet og nogen ville få mig 'kigge' ned i dybet ville vise mig en harmløs fisk. Det er sådan en latterlig fobi, som jeg ville ønske jeg ikke havde, for jeg elsker naturen og havet, og andre ville have givet sine højre arm for at opleve det samme. Jeg frygtede at jeg skulle hoppe i, lige indtil jeg mødte de søde dykkere fra Diving Stones, som virkelig fik alle til at føle sig trygge. Samtidig var vi tre der ikke skulle nyde noget af at komme for langt ned i dybet, og jeg valgte derfor at tage mig sammen og hoppe i med de andre. Og det var virkelig fedt og det hele værd. Del gerne, hvis I deler samme fobi. Jeg har oftest følt mig bindegal og skabet på andre snorkelture. [caption id="attachment_26566" align="aligncenter" width="642"]
[/caption]

Team ocean: Sofie, Patrick and Joy

I did it! Skal du til Alicante eller Benidorm, skal du helt klart tage ud af dykke eller snorkle med Diving Stones - de var så søde og gav mig en virkelig god oplevelse.

Et styk glad pige, som var stolt af, at hun hoppede i og oplevede at snorkle på åben hav i Benidorm. Kl. var her 18.30 og der var stadig varmt (bemærk - det er en uge siden)

Læs også:

Sundown in Benidorm

Electric bike tour in Sierra Helada, Benidorm

Synes godt om

Kommentarer