BEIGE COATIGAN OG EN KOLD TYRKER

Affiliate: Jeans: HER | coatigan: HER | taske: Gucci HER

Der er to ting jeg ikke har fået vist jer på bloggen. Den ene ting er min nye beige coatigan fra Vila, som lå og ventede på mig sammen med disse lækre jeans, da jeg kom hjem fra Vegas. Jeg ejer faktisk både en frakke og et par jeans magen til - bare i andre farver. Grunden til det er, at ovenstående jeans, er de behageligste i verden. De sidder perfekt og det elastiske stof gør, at de er lige så rare, som leggins. Lyder det ikke behageligt? Frakken har I også set her og og den har jeg været så glad for, at jeg også måtte have den i beige. Den er helt perfekt, da den hverken er for varm eller kold.

En anden ting, som jeg egentlig har vist, men ikke omtalt, er mit nye hår. Puha.. Hvorfor betyder det så meget for os? Som I kan se, er de lange lokker røget og jeg har fået en lang page. Jeg har taget en kold tyrker og nu skal mit hår være sundt! Jeg skal lige vende mig til det, men jeg synes faktisk, at det er mere sofistikeret end de lange, falske lokker. Samtidig bliver mit hår forhåbentlig også langt, hvis jeg stopper med at proppe alt det stads i. Seansen, hvor min gode veninde, som er frisør, tog dem ud, mindede mig om en alkoholiker, der ikke måtte få sin øl. Hun tog først det hele ud, klippede en del af mine spidser af og bagefter tiggede og bad jeg hende, om vi ikke kunne putte nogle flere i igen. Som en god veninde, forsikrede hun mig om, at jeg ville blive glad for min beslutning. Det var først i Vegas, at jeg vidste, om jeg ville være glad for det. Og det var og er jeg, så nu ved jeg, at det er den rigtige beslutning, selvom jeg liige skal vende mig til det. Men hva f.... er der ved at have langt hår, hvis det ikke er ens eget? Hvad synes I?

Synes godt om

Kommentarer

Sanne,
Hvor ser du godt ud med din nye frisure! Det klæder dig super godt 😊
www.sannenoerbjerg.dk
nikoline,
Jeg synes, at det passer så fint til dig! Men jeg kender godt det der med at fælde en tåre når de lange lokker ryger, hehe 😉
thenormcorerebel.bloggersdelight.dk
Julie von Lyck
,
Tusind tak Sanne, dejligt med lidt respons 😃
Mette
,
Dit hår er SÅ flot og det ser stadig "langt" ud 😊
Julie von Lyck
,
Årh. tusind tak <3 :-*