BEAUTIFUL SUNDAY ♡

TASKE: MICHAEL KORS//SKJORTE, STILLETTER:CHOIES//JEANS: CREMEFRAICHE

Godaften dejlige læsere. Der er intet bedre end at vågne op frisk og veludhvilet på en søndag med masser af solskin. Vejret har simpelthen en kæmpe påvirkning på mit humør. Og er der noget som gør mig glad, så er det solskin. Det er nok også én af årsagerne til at jeg har sådan en stor rejse-trang. Idag tog Steffan og jeg ned i byen og spiste frokost med mine søde forældre. Vi ville prøve et lidt anderledes sted og tog derfor på Rådhus cafeen. Menukortet var fyldt med de lækreste danske retter, det hele var så dansk og personalet var super søde. Det var for en gangs skyld dejligt at prøve noget virkelig gennemført dansk.. Jeg synes at alt er blevet så hipt og anderledes og det kan nogle gange være dejligt at dykke ned i de danske traditioner og den danske hygge. Så hvis i kunne tænke jer noget lækkert dansk mad, så vil jeg klart anbefale jer at prøve det.

DETAILS Er super glad for min nye skjorte og stiletter fra Choies. De er begge lavet i et meget behageligt materiale. Koprintet eller andre dyreprint pifter outfittet op og hvis man bruger de samme farver, så kan kan stadig holde looket meget klassisk.
Hold dig opdateret og følg mig på Facebook HER Jeg har to bloglovin konti og derfor følger de fleste den fra min gamle webhoteladresse: Følg mig på bloglovin HER Hav en dejlig aften og nat til jer der skal se Super Bowl Kiss, hugs and LOVE - J.

Synes godt om

Kommentarer

Heidi
,
Hej Julie Jeg følger lidt med og ser at du ofte handler på choies.com. Jeg har tit overvejet at handle der, men er nervøs for om der kommer told oven i. Har du oplevet det? Tak for en hyggelig blog 😊 VH Heidi
Julie von Lyck
,
Hej Heidi! Tak for de fine ord 😊 Er glad for at du kan lide at følge med. Jeg elsker Choies 😉 og jeg har bestilt fra dem mange mange gange og har aldrig betalt told, så det skal du ikke være nervøs for 😊 Hav en dejlig dag - Julie <3