BEACH ESSENTIALS

1. HER | 2. HER | 3. HER | 4. HER | 5. HER | 6. HER | 7. HER | 8. HER | 9. HER | 10. HER

Hvis I ikke har hørt den gode nyhed, så vender sommeren stærkt tilbage i weekenden og jeg er den første til at hoppe i strandtøjet og nyde vejret! I et af Nadialines tidligere indlæg, beskrev hun det egentlig meget godt. Jeg er jo inbegrebet af den praktiske (luksus) rejsetype og her er noget af det man ikke bør undvære, når man tager en tur til stranden, poolen, eller parken. Der er ingen der siger at det ikke både kan være smart og behageligt. Derfor har jeg lavet en liste over de ting, som man bør overveje, når man pakker strandtasken:

1 & 2 Buksedragt: Det er altid rart med en buksedragt, som man hurtigt kan trække i, men også hurtigt få af igen. Det lækre ved denne er, at den er uden stropper, så man slipper for de irriterende hvide mærker fra der hvor stropperne har siddet.

3 & 4: hat og solcreme: Jeg ser flere og flere kvinder, som får pigmentforandringer, hvis de solbader for meget. Der er ingen der siger at man ikke kan blive brun, selvom man bruger en høj faktor. Jeg er derfor begyndt at bruge faktor 50 i ansigtet og det kan kun anbefales. For ikke at skade sit hår, har jeg fundet en hat, som både er smart og praktisk.

5 & 6: Bikini: Jeg er stor fan af mix & match. Det gør bikinien og ikke mindst stilen mere personlig. Toppen er også meget fin, til et par short, hvis der er virkelig varmt, så man slipper altså for at tage et top på, hvis man skal op og købe en is, eller lignende.

7. Den rummelig strandtaske: Når man tager på stranden, skal man sørge for at medbringe en stor taske, så både badehåndklædet, solcreme, solbrillerne, læsestoffet og tøjet kan være der. Der er ikke noget værre end at medbringe en lille, eller en dyr designertaske, som man ikke tør at stille nogen steder, i frygt for at den bliver stjålet, eller beskadiget. Derfor har jeg fundet et godt alternativ her.

8. Solbriller! Det er et musthave!

9. Badesandaler: Et par behagelige, men samtidig pæne badesandaler, som man også kan gå langt i og som kan tåle at være i berøring af sand og grus, da den brune farve, gør at man ikke kan se, hvis de bliver lidt beskidte.

10. Strandkjolen: Ser den ikke bare behagelig ud? Det smarte er at, den kan bindes på mange forskellige måder og også bruges som nederdel.

Synes godt om

Kommentarer