Balsam for sjælen

Adlinks: skirt: M-kae HERE | sunnies: Céline HERE | bag: gucci HERE | sneakers: HERE | top: Mbym HERE

Stoooop tiden. Hvor bliver den af? Jeg kan sket ikke følge med. Jeg føler lige, at jeg er blevet kandidat og at alle ferier flyver afsted hurtigere end nogensinde før. Det samme gjorde vores ferie på Lasanta Sport (Lanzarote) som vi lige er hjemvendt fra. Jeg har nydt hvert et sekund med familien og virkelig fået ladet op. Der er noget magisk over Lanzarote og Lasanta. Det giver mig så mange nye ideer og fornyet energi - Lasanta er virkelig balsam for sjælen og en investering for krop og sjæl.

Jeg glæder mig så meget til de næste par måneder og at lette sløret for mine fremtidige projekter som jeg også deler her på bloggen.

Apropos spændende projekter... Jeg har så meget respekt for mine kollegaer, der formår at skabe deres egne brands og kollektioner. Så et shoutout til min veninde og kollega @MariaKragmann, der har lavet sit eget brand; M-kae, hvor den iførte ovenstående pæne "Mallorca Skirt" også er fra. Hun har også lige lanceret en sej smykkelinje, så tag endelig et kig på hendes webshop her .


Synes godt om

Kommentarer