Bahamas Baby!

Ferie på Bahamas sidste år.

Så er der endelig sommerferie og der kigges ivrigt på rejser, hvilket fik mig i humør til at se mine rejsealbums igennem og faldt over disse farverige billeder, som ikke alle er blevet vist før på bloggen. Billederne er fra Bahamas sidste sommer, i forbindelse med at min familie og jeg var på ferie på verdens største krydstogtskib, Oasis of The Seas, som bl.a. lagde til kaj ved Nassau på Bahamas. Er du vimmer, hvor er det bare en smuk og spændende ø! Jeg kunne sagtens have brugt mere end en dag på smukke Bahamas. Ja, faktisk flere uger. Jeg følte mig fortryllet fra da jeg trak gardinerne fra i vores kahyt og trådte ud på vores balkon og så, at vores skibhavde lagt til kaj på havnen i øens hovedstad Nassau.

Det første Steffan og jeg råbte i kor var: "Wooooooooow". For wow, hvor er øen bare flot fra første øjekast.

Det skal du opleve
Nassau Nassau er omgivet af pæne, rene gader, karismatiske og farverige bygninger, som hver især har en farve, som repræsenterer noget forskelligt. Der er så hyggeligt at slentre rundt at shoppe eller bare at kigge og der er en ægte stemning med reagae musik og glade mennesker i gaderne.
Paradise Island

Vi tog på vores éndags tur ud til Paradise island, som har en bountystrand med fuldstændig turkisblåt hav. Bare ren afslappet stemning på den sofistikerede måde! Ih hvor jeg drømmer mig tilbage, når jeg ser disse billeder. Har nogen af jer været på Bahamas? Ellers skal I virkelig opleve det. Jeg vil så gerne tilbage igen og én dag var da slet ikke nok.

Du skal helt klart prøve en autentisk cocosnød drink på stranden på Paradis island kun 20 min fra Nassau.
Bahamas ligger faktisk kun en lille halv time i fly fra Miami, hvor cool er det lige?  

Synes godt om

Kommentarer

Emma,
Hvor ser det lækkert ud! især vandet, det kunne man da godt lige tage en dukkert i 😉 http://byekk.blogspot.dk
byekk.blogspot.dk