Back in Miami

Som I nok ikke har kunne undgå at bemærke, hvis I følger mig på Instagram, så er jeg og min bedre halvdel i Miami og har været her i næsten en uge. Dagene er gået alt for hurtigt allerede og vi har nydt hvert et minut. Vi har brugt ugen på god mad, lange cykel og gåture, shopping, solbadning og hygge på vores skønne hotel. Vi har igen i år booket nogle dage på Mondrian her i South Beach i Miami og nederst kan I se nogle billeder fra det pæne hotel, der har byens smukkeste udsigt og poolområde.

Vi har også gået meget nede ved Art Deco området, der er mit yndlingsområde i Miami på grund af alle farverne, arkitekturen og historien. Samtidig ligger der en masse gode butikker og spisesteder.
I Art Deco området ligger også en af mine yndlings-cafeer - Big pink, som har byens vildeste menu kort og mest tøsede facade/terrasse.

Der er en helt bestemt grund til at vi har valgt Mondrian igen i år og denne gang i længere tid - nemlig beliggenheden, kvaliteten, atmosfæren, udsigten og maden! Der er de bedste vibes på dette hotel og deres frokost er desværre noget man hurtigt kan blive afhængig af :)

Imorgen går turen videre til MEXICO! Jeg har ikke besøgt landet i næsten 10 år, så det glæder jeg mig virkelig til at opleve :)

Synes godt om

Kommentarer

Itsmypassions
Itsmypassions,
Jeg er bare VILD med Miami <3 Elsker den by! Så smuk og farverne er bare to die for
nouw.com/itsmypassions