Auping - jeg har aldrig sovet bedre

Annonce for Auping

I efteråret besluttede vi os at finde en god, ny seng, da den vi havde var så gammel og dårlig, at når vi vågnede om morgenen, kunne jeg sommetider ikke se Steffan, da han var røget ned i et nedsunket hul i madrassen, der havde formet sig efter hans krop.

Det og det faktum at Jeg har døjet med migræne siden jeg var teenager og har flere gange om måneden taget stærkt medicin for at kunne leve med det gjorde at vi begyndte at undersøge, om en ny seng ville hjælpe på det.. Jeg har de seneste år ikke ladet migrænen komme i vejen for min karriere og hverdag og har næsten kunne holde det nede med medicin. Jeg har gennem mine år med migræne prøvet stort set alt; akupunktur, kraniosakral, migræne-piercing, healing, udelukkelse af bestemte fødevarer, udforsket forskellige søvnmønstre og intet har hjulpet, som da vi fik vores seng fra Auping. Nu sover jeg igennem, får lyst til at gå i seng og stå op, og så har jeg stort set ikke haft migræne i de 4 måneder vi har ejet sengen, udover når jeg ikke har sovet i den.

VALG AF SENG, SENGEGAVL & FARVE

Inden vi besluttede os for sengestellet var vi en tur forbi Auping Store i Aarhus for at prøve senge. De er så hjælpsomme dernede og vi fandt begge ud af, hvor vigtigt det er, at sengen er tilpasset ens vægt og kropsholdning. Vi valgte Aupings Essential model, da vi er vilde med det enkelte stilistiske design og måden man kan designe den med forskellige farver til stel og hovedgærde. Stellet findes i 10 forskellige farver og vi har valgt stellet i klassisk hvid og sengegavlen i polstret lyserødt stof for at give det et mere blødt udtryk. Det skønne er, at man kan tage betrækket af sengegavlen og vaske det, hvilket gør det ekstra hygiejnisk. Essential er samtidig et virkelig bæredygtigt design, da der er anvendt enkle materialer som træ, stål og aluminium, der er 100% genanvendelige. Når du ved, at dit valg ikke kun er godt for din søvn, men også for miljøet, så sover man endnu bedre om natten.

— VALG AF MADRAS

Steffan og jeg har hver især valgt hver sin hårdhed af madras alt afhængig af vores vægt. Så hans er lidt mere hård og min mere blød. Vi valgte den bæredygtige Inizio madras, der er basismadrassen fra Auping, og dermed den ideelle løsning, hvis du ønsker Auping kvalitet til en god pris. Auping Inizio har indbygget topmadras af latex, komfortzoner med DPPS-pocketfjedre, der former og tilpasser sig efter kroppen. Madrassens betræk er desuden vaskbart, som sikrer en ren og frisk madras. Dette er især en fordel, hvis man er allergisk overfor støv eller har visse andre allergier eller ønsker at forebygge det.

— BUND AF FJEDRE

Hos Auping får du ikke de almindelige lamelbunde, som man normalt kender det fra andre senge. Det særlige som Aupings bunde er kendt for er deres spiralnet, som er en hygiejnisk og komfortabel bund. Spiralnettet har en åben struktur, som sikrer en altid frisk og velventileret seng, der giver luft til sengen, så den kan ånde og ikke er indelukket, som mange andre senge. Dette system er ligesom madrasserne virkelig godt, så sengen ikke bliver uhygiejnisk.

- Puderne afspejler Aupings filosofi

Leaving puderne er et symbol på, hvordan Auning arbejder med bæredygtighed. Puderne er nemlig fremstillet af stofrester fra Aupings systue. Ved at give disse stofrester et nyt formål har de skabt en pude, som bidrager til Aupings filosofi om ikke at lade råmaterialer gå til spilde. Hver Leaving pude er unik, når det gælder materialer og farvekombination, og er lavet af to forskellige rester og dekorativt pynt i kontrastfarver. Puderne findes i forskellige farver, og stoffet afhænger af de rester, der er til overs.

Find leaving puder her | kvadratpude her | sengetæppe her |

Man kan som sagt sove i en Auping seng med god samvittighed grundet deres bæredygtige tankegang i form af design og materialer. Auping har som den første og eneste sengevirksomhed et Cradle to Cradle certifikat, der sikrer, at virksomheden designer produkter i rene materialer, der kan skilles ad og genbruges i en uendelighed, så du kan lukke øjnene med god samvittighed. Det er altså ikke bare en midlertidig seng, man skal skifte ud efter nogle år. Den kan holde for evigt og det synes jeg er fantastisk.

Hvis nogle af jer har spillet The Sims og kender til de forskellige barometre i forhold til energi og komfort, hvor grøn er, når der er fuld energi og komfort, så afhænger det af sengens kvalitet og sådan er det også i virkeligheden. Det kan virkelig betale sig at investere i en god seng.

Synes godt om

Kommentarer