Arrived in Marbella

Skirt: Vila HERE | bag: Chanel, belt & shoes: Gucci HERE & HERE | sunnies Céline | check top: Nelly HERE

Glædelig mandag! Jeg har den bedste mandag, da jeg befinder mig i Marbella i mit yndlingsland; Spanien, hvor mine forældre har lejet et lækkert hus til hele familien resten af ugen. Nogle af jer har måske allerede set lidt af det på min Instagram story. Her er så skønt med lækker pool, smilie udendørsområder og den fineste udsigt. Huset er så stort, at jeg den første dag farede vild. Her er rigtig varmt - virkelig tiltrængt efter en skrækkelig juli rent vejrmæssigt i Danmark. Så dette fine outfit, bestående af min nye off shoulder ternet top er nok det 'varmeste' i kommer til at se mig i. Er off shoulder toppen ikke fin? Jeg er blevet helt vild med den ternede trend.

Jeg har lige været ude at løbe en tur i bjergene, så nu vil jeg smutte i bad og derefter ned til poolen. Kan I have en dejlig dag!

Happy Monday! I have the best Monday so far because I'm in Marbella in my favorite country; Spain, where my parents have rented a really nice house for the rest of the week. Here is so nice! Lovely pool, beautiful outdoor areas and the most stunning view. The house is so big that I got lost the first day. Here is really hot - just what I needed after a rather horrible July. So this outfit, consisting of my new off shoulder-checked top, is probably the 'warmest' to see me in. Isn't the top nice?

I just went for a run in the mountains, so now i'm gonna take a shower and then down to the pool. I wish you all a nice day!

The blog posts contains affiliate/ad links.

Synes godt om

Kommentarer

Helena
,
Din nederdel er SÅ fin. Men linket virker desværre ikke her hos mig 😔 Ved ikke om det er her ved mig, den er gal, eller der er gået noget andet galt da du lagde oplægget op?
Julie von Lyck
,
Hej Helena! Troede jeg havde svaret dig, men det spanske net må ikke have været så stabilt. Jeg tjekkede det med det samme og det er fordi den er udsolgt! 😟