ARM CANDY + KONKURRENCE

Jeg har lige modtaget dette smukke, smukke Skagen ur fra Uretilalt.dk, som jeg har indgået et samarbejde med. Jeg har længe været fascineret af Skagens ure, da jeg synes de er så elegante og enkle. Derfor kunne jeg selvfølgelig ikke sige nej til dette lækre samarbejde. Jeg elsker guld og er helt vild formen, enkeltheden, og de fine detaljer - det er jo ikke bare et ur, men også et smykke! I forbindelse med mit samarbejde med Uretilalt.dk har jeg været så heldig at måtte lave en konkurrence til jer, hvor I kan vinde et gavekort på 500 kr til deres webshop. Hvor lækkert er det ikke lige op til jul? På Uretilalt's webshop har de alt lige fra kvalitetsure fra Skagen, Marc Jacobs, Michael Kors, Calvin Klein, Lacoste, D&G, DKNY mm. og I bestemmer helt selv hvilke mærker eller ure, som I anvender gavekortet på de 500 kr på!

Det eneste I skal gøre for at deltage er at like Uretilalts's facebookside her og herefter smide en kommentar herinde med jeres navn.

Vinderen trækkes Torsdag d. 27/11 - Held og lykke sweeties ♡

  Sponsoreret indlæg

Synes godt om

Kommentarer

Camilla A
,
Hvor ville det være fantastisk at vinde et flot ur i en tid, hvor den udelukkende står på arbejde og intensiv bachelorskrivning. Jeg trænger til noget forkælelse. 😊
Connie A
,
Så lækker en giveaway ☺:-)
Pernille Hansen
,
Så flot et ur, som jeg ville elske, at give min HØJ-gravide bedste veninde!
Pernille Hansen
,
Så flot et ur, som jeg ville elske at give min HØJgravide bedste veninde!
Birna Lambaa
,
Birna Lambaa 😊
Marinela Bak
,
Marinela Bak 😊
Alberte
,
Årh en skøn konkurrence! Alberte Ringgaard 😊
Naida
,
Naida 😊
Kristine Marie Blomberg
,
Kristine Blomberg
Nina Høfdinghoff Mathiasen,
Nina Høfdinghoff Mathiasen 😊
cantanta.dk