All I want for christmas

Gulvtæppe: HER //beautybox: HER // bog: HER // kaffekop: HER // bordskåner: HER // sneakers: HER // messingbord: HER // hårbalsamspray: HER

Jeg er blevet efterspurgt et indlæg om julegaveønsker, og det er derfor på sin plads at dele nogle af dem. Men hvad giver man lige en som mig, som ejer stort set "alt" (materielt) ? Jeg forstår virkelig godt, at det kan være svært at finde en gave til mig, da jeg jo er så priviligeret at få foræret så meget på grund af mit arbejde i modebranchen og med bloggen. Meeen, hvis man skulle forære mig noget som jeg ikke i forvejen ejer, og som jeg ville blive glad for, så er det ovenstående. Jeg ved ikke, hvad I har af budgetter, så jeg håber i kan finde inspiration, da ovenstående indeholder ønsker til alle budget-niveauer.

Beautybox

Det er ingen hemmelighed at jeg elsker at rejse og rejser meget. Det er derfor også vigtigt at have rejseudstyrret i orden. Og det har jeg ikke. Min nuværende beautybox er nemlig slidt og jeg har derfor længe været forelsket i denne fra By Malene Birger.

Style your mind

En af de gaver jeg mest håber ligger under juletræet er bogen; "Style your mind" af Cara Alwill Leyba, som også står bag bøgerne "The Champagne Diet" og "Girl Code". Jeg ville blive lykkelig, hvis en af de bøger lå under træet. Jeg elsker at spare med andre og give råd, men nu er det min tur til at få gode råd.

Rya gulvtæppe

Hvis min kæreste så dette, ville han nok spørge, hvad dette (lyserøde) gulvtæppe laver her. Jeg har jo en kæmpe svaghed for lyserød og ville nogle gange ønske at jeg stadig lige var flyttet hjemmefra og var ungpige, som selv kunne bestemme, hvor tøset det må være. Dog ville det være vildt flot i vores soveværelse og ellers et andet lyst rya gulvtæppe.

Flora kop og understel

Jeg ejer virkelig meget stel i alle brands, farver og stilarter. Inderst inde er koppen her nok en af de smukkeste jeg har set.. Jeg er bare tit blevet talt fra det.

Bordskåner

Jeg har noget for bordskånere i messing (som resten af vores hjem) og denne bordskåner er virkelig pæn (ja, det kan en bordskåner godt være).

Uniq One

Jeg har i flere år anvendt Uniq one i rød, som er alt i én; balsamspray, varmebeskyttende og styrkende. Mit hår kan faktisk ikke reddes ud efter en hårvask, hvis jeg ikke har sprayet den i. Jeg har dog aldrig prøvet kokos-udgaven, som skulle kunne præcis det samme, men bare dufte anderledes.

Messing marmorbord

Vi har haft en kæmpe stue-make-over derhjemme og jeg er derfor også ved at finde et passende sidebord samt sofa bord. Jeg ville ønske ovenstående fandtes med blå marmor, da det så ville passe perfekt til vores blå velour sofa. Men måske dette også kunne gå?

Ganni sneakers

Jeg har været forelsket i disse Ganni sneakers siden de kom ud. Jeg synes de er så super seje med aerobic sneaker looket og den lille detalje med blonden og de er jo fede til både kjole, jeans og nederdel.

Synes godt om

Kommentarer

Satina Wandel,
Jeg er ikke så glad for guld, men ellers er det godt nok en af de flotteste bordskånere, jeg nogensinde har set! 😲 For jeg er enig, en bordskåner kan sagtens være pæn 😉 http://nouw.com/satinawandel
nouw.com/satinawandel
Line
,
Gå 300% på flora kopperne! De er så elegante og smukke - vil vædde med at dem som har talt dig fra det er mega mussel fans 😉 Flora er vejen frem 😊