All black

I dag startede jeg dagen ud med at spise brunch med min far og min kæreste på TGV. Bagefter røg jeg selvfølgelig i fælden og faldt over noget tøj som jeg måtte eje! Der var intet at gøre! Jeg har længe været vild med net-trenden som er kommet frem igen og fandt derfor en lækker nederdel! Alt hvad jeg købte idag var sort, grundet sommeren desværre snart er ovre og man går aldrig galt i byen med et sort outfit. Igår fik jeg tatoveret mine bryn en lille smule ekstra hos Visage klinikken i Århus, jeg havde også en lille bitte karsprængning under øjet og den fjernede de på ingen tid med en nål – fik lige et chok, men det skulle hjælpe til at det ville gå væk, men først ville der komme et lille sår Så vi må vente og se. I mellemtiden kan jeg dække det med solbriller, en god foundation og concealer! Godt jeg har arbejdet med make-up! Det ser dog allerede ret flot ud! Forresten var jeg til photoshoot i sidste uge med Visage og glæder mig til at vise jer resultaterne!

 

Synes godt om

Kommentarer

Ina,
PUHA hvor kunne jeg godt lære noget af din tøjstil! Sikke nogle lækre sæt du sammensætter! Det er liiiiiiiige mig! Tak for inspi! 😊
www.miss-fail.com
Julie von Lyck
,
Tusinde tak for din søde respons! Det varmer <3 Er glad for at jeg kan inspirere folk <3
Ina,
Meget!! Jeg har ellers rigtig svært ved at blive fanget af andres tøjstil.....jeg har faktisk søgt efter en tøj-inspirerende blog længe. Enten har det været for "hippie" eller for Gucci-agtigt. Du er mit første held, haha! Fantastisk! 😊 God weekend! Jeg glædes ved at være blevet en følger herinde!
www.miss-fail.com
Creme Fraiche,
Fedt "bumber goes Chanel" look 😊
www.cremefraiche.dk