ABOUT JULIE

Mit navn er Julie, og jeg er en 27 årig mode- og livsstils-blogger fra Aarhus, men bruger meget tid i København og udlandet. Jeg har en bachelor i spansk og virksomhedskommunikation og en Cand. Ling. Merc. i virksomhedskommunikation med speciale i influencer marketing. Jeg har en stor passion for mode, beauty, branding og at rejse. Bloggen byder på et feminint univers med outfits, mode, skønhed, interiør, mine mange rejser og hvad jeg ellers bliver inspireret af på min vej.

Min blog er mit hjertebarn som jeg har elsket og plejet siden jeg startede den for fire år siden. Jeg elsker at tage billeder, skrive tekster og at arbejde med brands, der giver mening for mig og mine læsere. Jeg har samarbejdet med Magasin, Loftet, Jane Kønig, Kähler, Meotine, Nibu Boots, Toni & Guy, Ellos, Sæther og mange flere og er pt. stolt ambassadør for Billund Lufthavn, Ilva, Vila og mByM.

Skriv endelig en mail. Jeg elsker at modtage mails <3

Tak fordi I læser med!

………………………………………………………………………………………………………………………………

My name is Julie. I am a 27 years old Danish fashion, travel and lifestyle blogger from Aarhus who lives part time in Aarhus with my boyfriend and in Copenhagen. I have a passion for fashion, beauty, photography and travel. I have a Bachelor's Degree in Spanish & Business communication and in 2016 I graduated with a Master's Degree in Corporate Communication, specialized in influencer marketing and branding. My blog is a feminine and colorful universe with a mix of high street and high end outfits, beauty, interior, cravings, my everyday life and what I love the most; to travel. Thanks for reading!

CONTACT: JULIELYCKM@GMAIL.COM

Synes godt om

Kommentarer

Mads Sieron Thorsen,
Hej Julie von Lyck Mit navn er Mads Sieron Thorsen og jeg er partneransvarlig for virksomheden Zircles.com. Jeg vil høre om det er muligt at få en direkte e-mail adresse til dig, eftersom jeg har en forretningside jeg gerne vil præsentere for dig, og som jeg er overbevist om at du vil finde af stor interesse. Ser frem til at høre fra dig. /Mads Sieron Thorsen - Zircles.com
www.zircles.com
Nick Vacalo,
Great site. Have bookmarked it. Thanks 😊
www.technick.com
????xx???,
xxx I don't even know how I ended up here, but I thought this post was great. I don't know who you are but definitely you're going to a famous blogger if you are not already 😉 Cheers!
happy1949.com