Abbott & Mosley

Ur: Abbott & Mosley HER

Jeg elsker ure og bruger det til dagligt lige så meget som et smykke, såvel som af praktiske årsager. Ja, jeg tjekker egentlig mest klokken på mobilen, men kan alligevel ikke lade vær’ med at gå med ure, da jeg synes det giver outfittet et ekstra pift. Dette er mit første ur fra Abbott and Mosley, som laver nogle virkelig fine og tidsløse ure til gode priser. Jeg er vild med detaljerne med den sorte marmorskive og guld hardware, som jeg synes gør det ekstra elegant og tidsløs, og derfor passer til stort set alle outfits og lejligheder. Lige nu sidder jeg i lufthavnen i Milano, på vej til at boarde, men inden vil jeg bare lige tippe jer om dette lækre ur, som jeg selvfølgelig har haft med på min tur til Milano og Marokko. I anledningen af Black Friday har jeg fået fingrene i denne personlige rabatkode; Lyck25 som giver 25 % på alle ure på Abbott & Mosley indtil midnat. Jeg synes selv, at det er den perfekte mulighed for at købe et flot ur eller en god julegave til ham eller hende og overvejer faktisk selv, at forære et i julegave til én jeg holder af.
Armbånd: Zabel jewelry | ringe: East Copenhagen HER og HER Jeg havde det også på i Marokko, som I kan se ovenfor. Rigtig god black friday! Indlægget er lavet i samarbejde med Abbott & Mosley.

Synes godt om

Kommentarer

Rikke
,
Hvor er den søde bluse fra?
Julie von Lyck
,
Den er fra Bershka 😊
Ritoot,
Fashion & Jewelry Brands Revealed follow us and stay tuned to new jewelry brand arrivals and discount offers http://www.ritoot.com/
www.ritoot.com/