Aarhus

Bag: Gucci HERE, jeans: mbyM HERE, jacket: similar HERE, shirt: HERE, loafers: HERE

Jeg har haft den dejligste weekend i Aarhus og tilbragt en masse tid med Steffan, familien og på at nyde byen. Sikke et fantastisk vejr vi har haft - det tilfører virkelig en masse energi med alt den dejlige sol. Aarhus er så charmerende smuk og hyggelig om foråret og sommeren med alle de hyggelige caféer og spisesteder samt gader og stræder. Når man har haft så skøn en weekend i Aarhus, forstår man godt, at vi har æren af at være Europas kulturhovedstad i 2017. Aarhus er så let og overskuelig at begive sig rundt i og bare super pæn - bemærk de søde, farverige byhuse ovenfor, som ligger i mit nabolag. Ovenstående er fra weekenden i Aarhus, hvor vi var på vej på tapasbar (dem har vi flere gode af). Jeg tænker at lave en guide til de bedste tapassteder i Aarhus - nu har jeg trods alt boet i byen stort set hele mit liv (udover nu og da jeg i en kort periode boede i Spanien).

Apropos charmerende byer - så er jeg nu tilbage i København, som jeg jo også er meget glad for. Begge byer har hver sin charme. Jeg sidder faktisk og arbejder på et indlæg, som handler om forskelle mellem Aarhus eller (Jylland) og København. Jeg lover at det nok skal blive sjovt.

Jeg er også ved at planlægge en masse nye tiltag på bloggen og derudover glæder jeg mig til at løfte sløret for nogle super spændende ambassadørsamarbejder.

Vi blogges snart igen. Kan I have en dejlig dag!

Synes godt om

Kommentarer

Cerasela Bortos,
Beautiful outfit combo, but I hope summer will come asap here in Denmark!!! www.glamthug.com
www.glamthug.com
Julie von Lyck
,
Thank you so much <3 I hope you will love it here in Denmark. It's so nice at summer <3