A Trip to Malmø

I weekenden var jeg og nogle søde bloggere inviteret på weekendtur til Malmø af Visit Sweden og jeg takkede selvfølgelig ja, da jeg eeeelsker Sverige og ikke mindst Skåne (Sydsverige). Svenskere er så søde og kulturen og omgivelserne er utrolig hyggelig. Fredag startede vi dagen med at spise frokost på den kendte restaurant Johan P og efter havde Visit Sweden fundet den sødeste shoppeguide, som viste os rundt i nogle af Malmøs mest spændende gader og butikker. Malmø er på størrelse med Aarhus, men minder om København, bare lidt hyggeligere og mere afslappet. Den byder virkelig på mange lækre butikker og vi var blandt andet på en rundvisning i stormagasinet Åhlens, som minder lidt om Magasin. De har en masse lækre nips til hjemmet og en lækker modeafdeling. Der kan man snildt bruge et par timer inde, for ikke at tale om en masse af byens andre butikker. Det særlige ved Malmø er bl.a. deres brede udvalg af shoppingmuligheder. Byen har alt fra traditonelle svenske butikker til Mulberry, Zara, vintage butikker og lækre cafeer - ooog hoteller - Clarion var et hit.

This weekend me and a bunch of other bloggers were invited to Malmö by VisitSweden. I greatefully accepted the invite, because I looooove Sweden. Swedes are so cute and polite and the culture and surroundings are so cozy. Friday we started with lunch at the famous restaurant Johan P. Visit Sweden had booked the cutest shopping guide afterwards, and we spend the rest of the day with her showing us around in some of Malmö's most interesting streets and shops. Malmö is the size of my home town Aarhus, but reminds me of Copenhagen - just a little cozier and more relaxed. The special about Malmö is the wide range of shopping opportunities. The city has everything from traditional Swedish stores to Mulberry, Zara, vintage shops and delicious cafes - and hotels - Clarion was amazing!

Vi overnattede nemlig på det centrale Clarion Hotel Malmö Live, som er et nyåbnet designhotel som ligger et stenkast fra både tog og centrum. Hotellet har den lækreste morgenmad og byens bedste udsigt over hele Malmø - eller Malmhattan, som de kalder det ;-) Jeg havde mit eget værelse på 21. etage med den flotteste udsigt. Når man bor så højt oppe og i så fine omgivelser, føler man virkelig at man er på ferie.


Vi startede aftenen på hotellets meget populære skybar på 25. etage, 85 meter over havets overflade, med udsigt over Malmö og Øresund. Her fik vi deres signaturdrink, Malmhattan, mens vi nød udsigten og ventede på at gå til bords inde ved siden af, hvor vi afsluttede aftenen med lækker gourmetmiddag på den anmelderroste Kitchen & Table - virkelig et skønt sted!

Jeg kan varmt anbefale Jer at tage på Weekend til Malmø, det er virkelig en hyggelig og romantisk by - til både veninde, familie, eller kæreste-getaways. Næste gang vil jeg afsted med min familie eller kæreste!

Synes godt om

Kommentarer

Julie Mænnchen,
Det ser ikke helt dårligt ud 😊 Sikke en udsigt!
www.itsmypassions.dk
Julie von Lyck
,
Ja, den var fantastisk 😃