A LITLE VACATION

Top: Loftet (here) | bag: Yves Saint Laurent (here) | slippers: (here) | trousers: Loftet (here) | blazer (similar here)

Når den danske sommer skuffer, må man jo tage syd på. Vi skulle nemlig kun lige køre ind over grænsen og så var der godt vejr. Spontan som jeg nu er, fandt jeg i onsdags en anledning til at invitere Steffan på spaweekend. Vi havde 2,5 års dag og manden ønsker sig aldrig noget. Derudover kan jeg ikke rejse langt væk, da jeg pt. går på Summer University. Jeg kom derfor i tanke om et fint hotel med spa og udendørs pool, som jeg tidligere har besøgt og som ikke ligger langt væk. Og i skrivende stund sidder jeg i morgenkåbe i vores suite på hotellet og nyder søndagen. Da vi ankom igår var der så godt vejr, at poolen var fyldt med mennesker. Vi blev derfor grebet af stemningen, hoppede i badetøjet og satte os ud og nød et glas vin på balkonen inden den stod på 5 retters middag. Jeg havde mit nye sæt på fra Loftet.dk. Længe har jeg ledt efter lignende bukser. Jeg er fuldstændig forelsket i dem. Er de ikke skønne?

Glæder mig til at dele det med jer. Nu vil vi smutte i hotellets Aquapoint og for første gang prøve en fiskespa behandling. Jeg er lidt nervøs ved tanken om at skulle have fødderne ned til nogle levende væsener! Har nogen af jer prøvet det?

 

Synes godt om

Kommentarer

Hvor er dine bukser fine! og hvor er din kæreste dog heldig, med sådan en lækker gave 😃 http://byekk.blogspot.dk
byekk.blogspot.dk
Julie von Lyck
,
Årh, tusind tak <3
Trine Nielsen
,
Hvad hedder du på snap?
Julie von Lyck
,
Jullinulli 😃
Julie von Lyck
,
Tror jeg nok!