Den perfekte arbejdstaske

Annonce: Depeche

Hej venner. Det er ved at være længe siden, at jeg har postet et outfit indlæg herinde, men efter jeg idag var en tur forbi hovedkontoreret hos min kære samarbejdspartner Depeche, som jeg har været ambassadør for i over 2,5 år fik jeg lyst til at lave et indlæg om en af deres fine nye tasker. Jeg elsker jo farver og jeg er efterhånden blevet spurgt en del gange, om jeg vil komme med mit bud på den perfekte arbejds/skoletaske. Jeg tænkte derfor, at jeg ville vise jer denne lyseblå skindtaske fra Depeche, som jeg har skiftet ud med min tidligere store, rummelige taske, som jeg altid har brugt til computer og andet udstyr.

Find tasken HER

Tasken er ikke kun flot og i en af mine yndlingsfarver - den samtidig også super let og rummelig og har perfekt plads til både min Macbook, makeuppung og kamera på samme tid. Jeg er helt vild med denne kollektion, hvor denne lille blå taske jeg har gået med det halve af sommeren også er fra.

Jeg har idag set deres kommende nyheder og jeg glæder mig helt vildt til at vise jer hvad jeg har valgt :)

Nu vil jeg slappe af og hygge mig med forberedelse til min fødselsdag i weekenden og vores flytning, som der snart kun er en måned til :)

Synes godt om

Kommentarer

Den nye serenity kollektion

Annonce Desenio

Fra venstre: Relaxation plakat HER | Dessert Bird plakat HER | Serenity plakat HER | Rule Your Mind plakat HER

Som nævnt, så flytter vi meget snart i vores nye, fine bolig og jeg er derfor for alvor begyndt at kigge på nye møbler og pynt til vores bolig. Jeg elsker at dekorere og rykke rundt på vores hjem med møbler, pynt og nips. Det er især plakater og billedkunst, der giver liv til væggene i hjemmet og jeg er derfor faldet for Desenios helt nye limited Serenity Studio Collection, som er fotograferet af Desenio's egne fotografer. Kollektionen oser af ro og balance. De passer perfekt til vores nye hjem, men også til vores nuværende fotovæg og derfor har jeg skiftet vores plakater ud med et udpluk fra den nye, fine kollektion, da jeg ikke kunne vente med at vise jer dem til vi flyttede :)

Brug rabatkoden; Studio25 og spar 25 % på alle plakater frem til d. 19. september.

(Koden inkluderer ikke rammer samt handpicked og personlige billeder)

Serenity kollektionen er fotograferet i det sydvestlige USA og passer perfekt til vores stue, da vi begge elsker natur, flotte udsigter og USA, hvilket alt sammen kommer til udtryk i plakaterne. Plakaterne skaber virkelig ro i sindet og får mig til at drømme mig væk og at booke til endnu en rejse til USA.

Shop plakaten Breathe and Be her

Jeg elsker overstående plakat, da den oser natur og luksus på samme tid. Jeg vil i hvetfald gerne finde denne smukke pool og ligge en eftermiddag der ;)

Husk at bruge rabatkoden; Studio25 og spar 25 % på alle plakater frem til d. 19. september.

(Koden inkluderer ikke rammer samt handpicked og personlige billeder)

Se resten af den smukke Serenity kollektion her

Synes godt om

Kommentarer

Weekend i Helsingborg

I sidste uge var jeg så heldig at blive inviteret til Helsingborg af Visit Helsingborg og Social Influence Sweden. Jeg valgte at tage min søster med på turen, da jeg for nogle år siden var på en éndags tur til byen og vidste, at den ville være helt perfekt til en hyggelig tøseweekend i den svenske by.

Hvordan kommer man til Helsingborg? Helsingborg ligger kun 20 minutter med færgen fra Helsingør. Så fra København tager det lige knap en time og så er man altså i vores skønne naboland. Når du træder i land, så befinder du dig midt inde i centrum, hvor alle de fine gader, stræder og gode restauranter ligger. Færgerne til og fra Helsingborg sejler hver 20. minut og sejler på batteri, så det samtidig er en bæredygtig fornøjelse.

5 ting du bør opleve i Helsingborg

Besøg Sofiro Slot

Det er et must at besøge Sofiero Slot og slotspark, som er en af Helsingborgs store seværdigheder, grundet. parkens størrelse, de mange udstillinger, koncerter. Og så har det tidligere været den svenske kongefamilies sommeresidens. Det tager kun fem minutter direkte i bus eller bil ud i parken og så befinder man sig midt i naturen. Der er også to restauranter derude - og de er begge meget populære, så det er en god idé at booke bord i forvejen eller komme i god tid.

Tropical Beach

Du behøver ikke tage sydpå for at opleve en eksotisk palmestrand, du kan bare tage på Tropical Beach, som ligger lige omkring centrum. Stranden er i min top tre over to-do's i Helsingborg, da jeg synes det er så sejt, at man kan lave noget, der får en til at føle, at man er i Caribbien. De har også en hyggelig Beach Bar, som gør stemningen endnu mere autentisk med deres farverige stole, drinks og hyggelige reggae musik. Vi besøgte stranden nogle timer før vi skulle med færgen hjem og vi kunne godt været blevet der mange flere timer.

Atmosfæren i Helsingborg

Helsingborg er super charmerende og består af en masse hyggelige gader og stræder med fortovscafeer og butikker. Byens arkitektur er både ret historisk og farverig, hvilket gør den ekstra charmerende.

Shopping i Helsingborg

Skal du en weekend til Helsingborg, så skal du helt klart både tage på Shopping i byens centrum, som har masser af hyggelige special og -secondhand butikker, men også de almindelige gode kædebutikker.

Vala Centrum: er du i Helsingborg, så skal du helt klart også sætte en halv eller en hel dag af til Vala Centrum, som er Sydsveriges største shoppingcenter. Det ligger kun 6 kilometer udenfor Helsingborg og er utrolig let at finde ud til. Det var ikke min første gang jeg besøgte Valg Centrum. Jeg var der for tre år siden da de åbnede og det er helt klart et besøg værd. De har alt fra Zara til specialbutikker med internationale mærkevarer, og så har de et lækkert foodområde, hvor man kan købe alt mellem himmel og jord.

Et lille tip: Den svenske krone koster 68 øre i forhold til 1 dansk krone. Så i sparer altså 32% ved at handle i butikker i Sverige.

Oplev alle de gode restauranter i Helsingborg

Nelly's Food Etc.

Vi startede vores tur til Helsingborg med en frokost på Nelly's, der ligger på hotel Radisson Blu Metropol, hvor vi også boede under vores tur. Restauranten er SÅ fin og gennemført. Se bare det guldtræbord og deres fine anretninger. Man kan også spise der om morgenen og aftnenen. Morgenmaden er desuden helt fantastisk.

Gastro Helsingborg

På vores første aften havde vi bestilt bord på Gastro, der i 2018 blev kåret til en af Sveriges bedste restauranter grundet sine lokale råvarer, der bliver anvendt i alle retter. Selve stedet og servicen var høj klasse. Det var helt klart en af de bedste oplevelser i Helsingborg.

Fika på La Bruket

Når du er i Sverige skal du helt klart ikke snyde dig selv for en fika, som er et kendt udtryk for eftermiddagskaffe. Svenskerne har endda længere frokostpause, da Fika for en her del af svenskerne er en obligatorisk del af dagen. Vi tog en fika på den populære økologiske kaffebar La Bruket.

Sillen og Makrillen

Jeg fik anbefalet restauranten af et par af mine svenske venner forinden og det var virkelig et godt valg. Stedet er et must, hvis man er i byen. Maden er helt i top og består primært af lokal fisk og udsigten til havet kan ikke blive mere perfekt.

Radisson Blu Metropol Helsingborg

Vi boede alle dage på det skønne Radisson hotel i hjertet af byen. Hotellet har en score på 9 på Hotels.com hvilket jeg synes passer helt perfekt, da hotellets indretning, beliggenhed og service er helt i top.

I kan læse mere om Helsingborg HER

Synes godt om

Kommentarer