Et nyt kapitel

For halvandet år siden boede jeg et år i København og pendlede mellem Aarhus og København hver uge, så jeg kunne se min kæreste og familie. Det var det fedeste år, hvor jeg fik brugt min uddannelse og opbygget et stort netværk og en håndfuld gode venskaber. Men det var også det hårdeste år med hjemve og en splittelse mellem to byer. For at være ærlig, så troede jeg, at jeg kunne få lokket den kære sønderjyde (Steffan) med til København og at han ville lære at elske byen lige så højt som mig. Men det kunne jeg ikke.

Så efter lidt over et år med et spændende job i København flyttede jeg tilbage til Aarhus og gik selvstændig, og det var en god beslutning. Jeg har stadig beholdt mit værelse i København ved min dejlige familie ved Rådhuspladsen, hvilket gør at jeg ikke er ulykkelig over beslutningen om at vi ikke bosatte os der permanent. Så langt er der virkelig ikke til København. Det tager under 3 timer i tog, og i de små tre timer kan jeg arbejde.

Jeg har altid troet, at jeg skulle bo i udlandet.. og det blev dog også til nogle måneder da jeg var yngre. Men jeg trives også i Aarhus, min base, hvor dem jeg elsker er. Mit arbejde er ikke bundet til et bestemt sted, hvilket er den største frihed.

Der skulle dog ske noget nyt, da jeg har boet i min kære lejlighed i snart 10 år (6,5) af dem med Steffan. Jeg har haft de bedste tider og minder der og er virkelig blevet voksen der, men den er blevet for lille og for nogle måneder siden fik vi begge følelsen af, at der skulle ske noget nyt og drastisk.

Vi er derfor BLEVET BOLIGEJERE OG HAR KØBT VORES DRØMMEHJEM!! Et stort, lyst og smukt hjem, der er dobbelt så stor som vores nuværende. DET SMUKKESTE og mest charmerende hjem og vi skal forhåbentlig bo der i mange år.

Billedet er fra vores nuværende skønne lejlighed.

Vi flytter først ind d. 1. november, så der er lidt tid endnu, hvilket er én af årsagerne til, at jeg ikke har ville dele det før det hele var på plads - og derfor der af gode grunde ikke er nogle billeder endnu. Men hvor er det dejligt, at alle papirerne er på plads, at vi hundrede procent ved, at den er vores. Hvor er det også befriende, at jeg endelig kan offentliggøre det, så det nu giver mening, når jeg begynder at dele ideer til vores nye sofa, spisestue, mit kommende kontor/walk-in closet og meget mere. Jer der har købt jeres første bolig ved, at det ikke er noget, der tager en dag at få på plads og er det jeres drømmehjem, så kender I også følelsen efter alt er på plads.

Jeg kan slet ikke vente med at vise jer det. Vores nye bolig har dobbelt så mange rum som vores nuværende, så jeg er ret sikker på, at der kommer en masse boligindhold i fremtiden både her og på Instagram. Det bliver fantastisk med dobbelt så meget plads og i så skønne omgivelser, så jeg kan være endnu mere kreativ. Jeg har virkelig manglet PLADS. Så det her er virkelig noget, der betyder meget for os begge.

Del endelig, hvis I selv er blevet boligejere og har nogle tips til et par, der lige har købt et nyt hjem!

Jeg glæder mig til at dele vores nye eventyr med jer <3

Synes godt om

Kommentarer

De smukkeste bæredygtige kjoler + ting jeg gør i hverdagen for miljøet

Modeindustrien er en af de største industrier i verden. Den klæder os på, får os til at føle os godt tilpas og så er flere og flere modebrands også begyndt at tænke bæredygtigt. Inden jeg overhovedet bloggede eller startede i modeindustrien købte jeg ofte bæredygtigt tøj og skønhedsprodukter, så det er noget, der står mit hjerte nært, når man kan støtte et godt formål og samtidig føle sig godt tilpas på det ydre og indre. Jeg er de seneste år begyndt at gå mere op i miljøet og leve mere bæredygtigt. Derfor er jeg også stor fan af danske brands som Gritt & Borris, hvis tøj både er bæredygtigt og har alle de certifikater et grønt og bæredygtigt brand bør have.

Gritt & Borris udgiver en ny kollektion to gange om året og kvaliteten gør, at man kan bruge tøjet igen og igen og matche det på kryds og tværs med andre styles og i forskellige sammenhænge. Som I kan se, så ejer jeg deres kjoler med det fine vintage blomsterprint i både lang og kort udgave. Kjolerne (Alma og Marie ) er lavet i økologisk bomuldsstof, som er super behagelige og printet er lavet af plantefarve, som er meget mere skånsomt for miljøet.

Find kjolen HER

11 ting jeg gør for at være mere bæredygtig

Ordet bæredygtighed og klima er alle vegne og nu har jeg skrevet ned, hvad jeg personligt gør for at gøre verden og vores planet et bedre sted at leve. Jeg har altid troet på, at små ting gør en forskel. 'Mange bække gør en stor å', som man siger.

 1. Forbruge mindre plastik,
 2. Medbringe et stofnet, når jeg handler i stedet for plastikposer,
 3. Undgå plastiksugerør.
 4. Bruge miljøvenlig solcreme og hudpleje (næsten alt)
 5. Cykle i stedet for offentlig transport
 6. Sortere mit affald
 7. Tænke på min mormor, 'hvad ville min mormor gøre?' fx når jeg skal vaske bukser - hvis de ikke er beskidte, hvorfor så vaske dem?
 8. Tage kortere bade
 9. Tage hjemmesko eller en trøje på i stedet for at skrue op for varmen, når der ikke er særlig koldt
 10. Spise mindre kød - det er heller intet problem, da jeg altid har elsket kødfrie retter
 11. Genbruge mit tøj, så meget som muligt, gå mere i genbrug og økologisk tøj

Hvad gør I i hverdagen for miljøet? :)

Synes godt om

Kommentarer

prøv min yndling app gratis i 30 dage - tip til de bedste powerbøger

Annonce for Mofibo

Jeg elsker at læse, men jeg elsker lige så meget, at kunne lytte imens jeg laver andre ting. Derfor har jeg i de seneste somre og på vores ferier lyttet meget til lydbøger på Mofibo, der er førende indenfor e-bøger og lydbøger. Jeg plejer at sige, at Mofibo er bøgernes svar på Netflix og Spotify, da den har et KÆMPE udvalg af bøger, der ubegrænset enten kan læses eller lyttes til som lydbog. Jeg har haft Mofibo appen i et par år, som egentlig startede som et prøveabonnement på 14 dage, hvilket fik mig til at fortsætte, da jeg elsker at bruge appen på ferien og når jeg slapper af. Jeg vil også gerne give jer muligheden for at prøve det gratis i 30 dage:

Prøv Mofibo gratis ved at oprette dig med mit personlige link her på Mofibo.dk

Download app’en i App Store el. Google Play Store

Det smarte ved ved Mofibo er..

1. .. at man ikke skal bekymre sig om internetforbindelsen, da man kan læse/lytte op til 10 bøger, mens man offline, hvilket er skønt når man er ude at flyve eller hvis man er sted sted uden wifi eller internetdækning

2. ...at man selv kan bestemme afspilningshastigheden.

3. ..at appen fortæller dig, hvor langt du er nået i procenter og kommer med forslag til bøger, der passer til det, du interesserer dig for.

4... at man kan læse andres personlige anmeldelser, inden man selv vælger at gå igang med en bog. Præcis ligesom på Netflix.

5. ..At Mofibo samarbejder med de største forlag i Danmark og hvis man foretrækker engelsk indhold, så findes der omkring 10.000 engelske titler i app’en, så der er altså en del at vælge imellem.

Mine personlige boganbefalinger

På det seneste har jeg været vild med bøger, der er halvspirituelle, selvudviklende eller skrevet af power-kvinder. Der sker så meget i verden, at jeg mest er interesseret i at kunne lytte til ting, hvor jeg lærer og udvikler mig selv.

Like she owns the Place

Bogen er skrevet af en af mine yndlingsforfattere og life coaches Cara Alwill Leyba, der også står bag bøgerne Girl Code, Sparkle, Fearless and Fabulous og Style your Mind, som jeg også ejer i bogform. Like She Owns the Place var jeg ikke faldet over, hvis det ikke var for Mofibo. Den er efter min mening den bedste af alle Caras bøger. Den handler om, hvordan vi lære at elske og hvile i os selv og acceptere, hvor seje vi som individer er. Samtidig lærer den os også om at elske omverdenen og tage aktivt ansvar for vores egen lykke og succes, uden at det hele nødvendigvis skal være perfekt. Hun coacher med eksempler, hvordan man blokerer negative tanker og lærer at gå efter sin mavefornemmelse. Jeg tror, at mange kvinder kan genkende mange af hendes tanker og erfaringer – i hvert fald, hvis de er 25+.

Den bør virkelig læses. Jeg elsker Cara, da hendes ord altid giver mening.

Vær tilstede

Amy Cuddy er en anerkendt amerikansk psykolog, der har inspireret millioner af mennesker med sin TED-Talk om sin stærke livshistorie og redskaber til bedre at håndtere alle former for ubehagelige/pressede situationer. Gennem hendes arbejde, forskning og personlige erfaring lærer hun om nogle enkle krop-sind teknikker, der har en positiv effekt på vores krop, og kan påvirke vores hjerne og tankegang, så vi frigør os i pressede situationer eller faser i livet. Bogen er ikke en direkte how-to, men kommer med en masse gode eksempler og teknikker, der giver os redskaber, så vi kan yde vores bedste, være den bedste version af os selv og sætte andre i stand til at gøre det samme.

Hun fortæller desuden om, hvordan hun kommer over et hjernetraume efter en ulykke, da hun var ung. En stor anbefaling herfra, da bogen handler primært om at være nærværnede og tro på sig selv, og kan bruges til alle former for livsbeslutninger og situationer.

Brandwashed

Bogen er skrevet af neuro-forsker Martin Lindstrøm, som står bag nogle af de mest spændende undersøgelser inden for manipulation i forbrugerverdenen. Han har også været gæstedommer på America’s Next Topmodel og skrevet mange spændende artikler. Bogen er lærerig, inspirerende og har samtidig humor med ind over sit ret alvorlige emne. Bogen har været udsolgt flere gange, når jeg har ville købe den, men det er fantastisk at jeg nu kan læse/lytte til den på Mofibo, når jeg vil, uden at skulle låne den af min fætter J

Ryd op i dit liv

Bogen er en inspirerende, håndgribelig og praktisk guide til at få ryddet op i alle dimensioner i vores liv – alt fra det fysiske rod, det mentale rod, negative rod eller spirituelle rod. Du behøver ikke at være udelukkende fysisk eller mentalt rodet - du kan være et fysisk ordensmenneske, men måske have rod i dit personlige liv og derfor er bogen perfekt til alle, da jeg tror, at vi alle på et eller andet tidspunkt har døjet med rod på det ene eller andet niveau (også ubevidst) og stræbe efter mere orden og ro. Bogen er spirituel og meningsfuld og har en masse gode aspekter, som i sidste ende giver en masse gode råd og energi til læseren og lære dem at forstå rod og orden på et helt andet niveau.


Har I nogle gode anbefalinger? Så del dem gerne nedenfor :)

Prøv de 30 dage gratis ved at oprette dig gennem dette link på Mofibo.dk

Download app’en i App Store el. Google Play Store

(Tilbuddet gælder kun nyoprettelser og udløber den 15. september 2019.)

Synes godt om

Kommentarer