De perfekte sommerøl

Annonce for Crafted By

Jeg har for anden gang lavet mine helt egne customized øl fra Crafted By . Denne gang var det en oplagt mulighed at lave øllene mere sommerlige, så man kan nyde dem til hyggelige sommeraftener. Denne gang har jeg lavet to sommerøl, der både æstetisk og sanseligt oser af sol, sommer og hygge. Min søster var så vild med dem, at hun fik et par stykker med hjem. Mine to øl har i hvertfald været et hit her i weekenden, hvor jeg har tilbragt en del tid med grill og udendørshygge med min familie. Jeg er vild med milde øl og derfor er det så fedt, at man hos Crafted By kan tilpasse sin øl så meget, så den ikke udelukkende bærer præg af det personlige på etiketten udenpå, men også i smagen.

Jeg elsker som sagt lette, milde øl om sommeren og smagen jeg har valgt til mine øl er Brygmesteren fra Crafted By's favoritter; The Fruity Pilsner , der har en let smag af frugt og The Hoppy Ale, der også har en smag af frugt og duft af blomster. The Hoppy Ale valgte jeg også, så Steffan, min bror og min far også kan være med på den, da smagen er lidt kraftigere. Begge øl er lækre til både grill og frugtsalater og jeg skal helt klart have dem med til flere hyggelige sommeraftener med venner eller familien.

Til jer, der endnu ikke er blevet introduceret eller kender særlig meget til Crafted By's smarte koncept, så er selve processen med at bestille og lave øl hos Crafted By utrolig simpel. Du kan enten designe og vælge smagen på din øl helt fra bunden eller vælge at designe din egen etiket (som min 'Julies Summer Beer' og 'Flower Power Beer', som du så får puttet på den af “favoritterne”, du vælger, som jeg denne gang har gjort. Hvis du ønsker at lave din egen øl fra bunden, så er det blot disse seks trin, du bør følge::

  1. Vælg bitterhed, farve og styrke på din øl. Du kan vælge fra 1 til 5 på hvert parameter.
  2. Vælg om du vil tilføje en frugtig eller ristet smag til øllen.
  3. Angiv navnet på øllen (fx Flower Power Beer) og hvem, der har brygget den (f.eks. Julie von Lyck).
  4. Vælg op til 2 farver til etiketten og eventuelt et farvet artwork.
  5. Vælg antal øl, du ønsker. Du kan bestille ned til 12 øl
  6. Vent på at din øl bliver leveret. Når du bestiller, så står der, hvornår du senest kan forvente, at din øl bliver leveret. Bestil helst en uges tid i forvejen, så du er sikker på at dine øl er klar til din kommende begivenhed :)

Jeg må erkende, at jeg virkelig er blevet glad for det jeg har lavet. Der er ingen, der siger en øl ikke kan være smuk og elegant :) Jeg kan varmt anbefale jer konceptet til fest, højtider og sommeraftener. Jeg skal helt klart lave nogle fine øl til min fødselsdag i september.

I kan læse mere om Crafted by HER.

Synes godt om

Kommentarer

4 dage i Sharjah

Annonce for Visit Sharjah

I april havde jeg for første gang fornøjelsen af at besøge det fortryllende og relativt ukendte emirat, Sharjah i fire dage. Sharjah ligger kun 20 minutters kørsel fra Dubai og gemmer på lige så mange skatte og seværdigheder, som sit naboland. Det, der efter min opfattelse adskiller landet fra nabolandet er Sharjahs ikke-konkurerende og vestlige måde at drive landet på. I Sharjah er alt ikke højere eller større, men derimod gemmer der sig utrolig meget historie, arkitektur og gode spiseoplevelser, hvilket gør besøget meget autentisk og nærværende. Det er meget fascinerende at besøge et land, der holder fast ved sine traditioner, men samtidig også moderniserer dem, så de er tilpasset nutiden. Inden jeg rejste til Sharjah var jeg heller ikke klar over, at der var så mange skyskrabere og så meget moderne kunst og arkitektur og det blev jeg meget positivt overrasket over.

HOTELLER

Al Bait Hotel

Det første hotel vi boede på ligger i hjertet af Sharjah og hedder Al Bait og er et eventyrligt luksushotel, som man ikke støder på hver dag. Al Bait betyder faktisk 'hjem'/'hjemme' på arabisk, og selv om der er luksus og service i høj klasse, så føler man sig virkelig hjemme fra man træder ind på hotellet. Hotellet blev opført i 2018 og ligger i hjertet af den historiske bydel i Sharjah, hvor byens hjerte bogstaveligtalt også ligger idet, at det er her, at den første bygning i emiratet blev opført. Hotellet er designet som en lille labyrint af pæne døre og bygninger og for at det ikke bliver for kommercielt, så findes der ingen skilte, så man skal føle/gætte sig lidt rundt og have rigeligt med tid til det.

Oceanic Khorfakkan Resort

Det næste hotel vi boede på var der dømt strand, palmer og luksus badeferie. Sofie, Maria fra Chri Chri magazine og jeg valgte alle tre at bo i en stor bungalow sammen, fordi den var for stor til kun Sofie og jeg, og fordi vi hyggede os så meget. Vi kunne sagtens ære blevet der lidt længere tid, da stranden og atmosfæren er helt fantastisk og afslappende. Inden vi tog videre til næste og sidste destination i Sharjah nåede vi også at sole lidt på stranden ud for resortet.

King Fisher's Lodge

Vores sidste hotel er noget af det mest spændende og anderledes jeg længe har oplevet, når det kommer til overnatning og min første gang på luksusglamping! Vi havde nemlig fået vores eget luksustelt med pool og udsigt til stranden. Stedet minder mest om en ørken, men det er nu mere en oase. Jeg var helt vild med denne måde at bo på og jeg ville ønske jeg havde haft min kæreste med, så han også kunne opleve det. Der ville ikke have været noget mere romantisk end at se på stjerner sammen fra terrassen, mens man kunne høre havets bølger..

OPLEVELSER

Al Bait Restaurant

Al Bait har sin egen fornemme restaurant, som vi var så heldige at spise middag på den ene af vores aftener i Sharjah centrum. Vi fik serveret de fineste arabiske retter, som man delte som tapas og de lækreste alkoholfrie cocktails.

Restaurant Shababeek

I centrum af Sharjah ved Al Quasba området spiste vi middag på den mellemøstlige restaurant Shababeek, der har udsigt til floden. De serverer de bedste mellemøstlige retter. Det er hundrede procent et sted, jeg vil anbefale alle at besøge, uanset alder og præferencer, da der er noget for enhver smag. I skal helt klart prøve deres salater og vindrueblade.

OPLEVELSER I SHARJAH

Fatimas House

Hvis man vil prøve noget lokalt, så skal man besøge Fatimas House. Som navnet også antyder, så er det en lokal kvinde ved navn Fatima, der ejer en villa med sin familie og åbner sit hjem op for turister. Selvom det er en turist attraktion, så føles det meget lokalt, autentisk og hjemligt.

Zouk Al Arsah

I hjertet af Sharjah ligger den over 100 år gamle Zouk, som er den ældste markedsplads i emiraterne. Zouken er renoveret og vedligeholdt i forbindelse med The Heart of Sharjah Project, som det har taget 15 år at finpudse. Det er den pæneste og mest rolige Zouk jeg har besøgt. I midten af Zouken har man markeret et område, der er hjertet af Sharjah og Zouken ligger desuden lige op af Al Bait Hotel.

Al Noor Mosque

Moskeen ligger i centrum af Sharjah. Den er gigantisk og har en klassisk smuk arkitektur både indeni og udenpå.

Al Noor Island Butterfly garden

Al Noor Island er et must see, hvis du tager til Sharjah. Øen er en oase af planter, blomster og hovedbygningen har en smuk og guldbelagt arkitektur. Fra øen kan man kigge over til downtown, hvor de smukke skyskrabere står som tårne, og kombinationen af natur og storby er helt fantastisk. Inde i hovedbygningen findes der desuden en sommerfugle park, som er hele besøget værd.

Al Qasba

Al Qasba er et hyggeligt område, der ligger langs floden ved Sharjah by. Der er mange gode restauranter og mulighed for at sejle langs floden. Det er et roligt og pænt område og perfekt til både familier og par.

The Rain Room

Rain Room er en af Sharjahs moderne stoltheder og er helt klart et besøg værd. Man kan træde ind i regnen, uden at blive våd. Det handler bare om, at man følger regnen med små skridt foran en. Selvom vi har nok af regn i Danmark, så kan dette ikke sammenlignes. Det skal man helt klart opleve, da det er kunst, hvor man inddrager sig selv fysisk.

Sharjah Art Foundation - Al Mureijah Square

Er du til kunst på den abstrakte måde, så er det helt klart Sharjah Art Museum, der har nogle spændende udstillinger for kunstinteresserede. Det interessante er her, at størstedelen af kunsten er installeret udenfor.

Hvis du vælger at booke et par overnatninger på King Fisher Lodge, så kan jeg varmt anbefale jer at ro i kajak i søen omkring stedet. Det er utrolig fredfyldt og smukt og en perfekt måde at røre sig på.

Ras Al Khaimah ørkensafari

Du har ikke været i Emiraterne, hvis du ikke har besøgt ørkenen. Vi havde en heldagstur i ørkenen, hvor vi både var på jeepsafari, hikede, og hilste på kameler. Noget af det hyggeligste på vores tur var vores aften i ørkenen, hvor vi havde middag mens solen gik ned. Inden vi kørte hjem kiggede vi på stjerner gennem en stjernekikkert. Det var så smukt.

Sådan kommer du til Sharjah

Turen til Sharjah er ret enkel. Vi fløj direkte fra København til Dubai, som tager lidt over 5 timer. Sharjah ligger kun 20 minutter i taxa væk fra Dubai, så det var også meget nemt. Det kan varmt anbefales at rejse til Sharjah og se hvad området har at byde på. Jeg er i hvertfald glad for, at jeg har lært endnu et nyt land at kende.

Synes godt om

Kommentarer

På det seneste har jeg..

Indeholder reklame

Det er ved at være et stykke tid siden, at jeg har lavet et indlæg om, hvad jeg har lavet på det seneste. Nok mest fordi Instagram kan så meget. Som jeg har nævnt, så kan bloggen noget mere.. flere billeder, længere tekster og jeg elsker at samle det hele sammen, som når jeg laver indlæggene med ting jeg har optur over, ting jeg har oplevet for nyligt og ting jeg skal i fremtiden. Når jeg kigger på Nouws topliste og ser at mine indlæg stadig ligger i toppen, så motiverer det mig også til at fortsætte. Så her får i en liste over noget af det jeg har lavet på det seneste. På det seneste har jeg...

... Forberedt mig til et par foredrag jeg skal holde i efteråret om blogging og online branding. Wauw jeg glæder mig til flere af disse foredrag og hvor er det fedt, at folk booker MIG til at fortælle min historie og mine erfaringer med så spændende nogle emner, som har været en del af min hverdag både fagligt, studiemæssigt og personligt i over 6 år.

...Cyklet rundt på ovenstående fine cykel fra Swapfiets*, som jeg har fået lov til at låne de næste 6 måneder. Jeg har aldrig cyklet så meget og på så god en cykel. Jeg vil ønske, at man kunne købe deres cykler permanent. I kan læse mere om det smarte koncept her

...Købt en masse blomster. Hver onsdag er der torvedag på Ingerslev boulevard i Aarhus og jeg elsker at gå derover for at købe frugt og blomster om sommeren. Det er så nostalgisk, da det ligger lige der hvor jeg er vokset op og har gået i skole.

..kigget på ny lejlighed med Steffan.. Vi vil købe en sammen og den skal være større end vores nuværende på 75 kvadratmeter, så skal den have en altan eller en lille have OG ligge i centrum. Det hænger ikke på træerne.. Så det er en spændende proces.

..tilbragt en aften på Tirsbæk Gods i Vejle, da Rosendahl Group havde inviteret mig til event. Jeg havde taget min lillesøster med og det var en smuk aften i de fineste omgivelser. Vi lærte blandt andet at mikse cocktails, som både blev flotte og gode. Det var så dejligt med en aften med min lillesøster og et endnu større bonus er, at hun selv arbejder med indretning til daglig. Jeg tror også at det gik op for hende, at jeg slet ikke tager så mange billeder som mange af mine søde kollegaer :D

...Været i Tivoli Friheden med familien. Min bror, svigerinde, niece og nevø som er fra København var på besøg i Aarhus i weekenden og vi brugte derfor det meste af søndagen i Tivoli Friheden. Min niece er hardcore til forlystelser og jeg har stadig kvalme over tre af de forlystelser hun lokkede mig med op i. Jeg kan godt mærke, at jeg ikke er teenager længere. Haha.

..været til midsommerfest Tivoli i København. Yes, jeg har været i to forskellige tivolier med to dages mellemrum. Fredag var jeg inviteret til det smukkeste event med Maria Nila og Impression PR på Gemüse i Tivoli i København. Her nød vi den fineste 3 retters middag og var til workshop, hvor vi lærte at lave vores helt egen blomsterkrans i forbindelse med at det lige om lidt er midsommer. Jeg er stadig ret stolt af den blomsterkrans jeg formåede at lave.

..været på Lanzarote (Lasanta Sport), hvor der for første gang i mine 28 år jeg er kommet der var dårligt vejr stort set hele ugen... Det var ikke just det fedeste, når jeg havde flere kampagner, der skulle være skudt dernede... Dog fik jeg dyrket så meget sport at jeg har slået min egen løberekord.. Der er aldrig noget, der ikke er godt for noget.

...været inviteret på frokost på af Madklubbens; Madklubben Grill i Aarhus med min veninde Sofie, som var på besøg fra Aalborg. Vi fik den lækreste frokost med lemonade, padron pebbere, avocadotoast, fritter og en lækker salat. Jeg kan varmt anbefale jer at besøge Madklubben. Der går i hvertfald ikke længe før jeg kigger forbi igen.

..fløjet med vandflyveren til København. I fredags var jeg inviteret til housewarming hos Social Works i København og de inviterede mig virkelig med stil, som indebar en billet fra Aarhus med vandlflyveren. Jeg elsker simpelthen denne opfindelse og jeg elsker at flyve med den. Det sparer mig så meget tid, når jeg nu har valgt at bo 90 % af tiden i Aarhus. I fredags tog det kun 40 minutter og så var vi i indre København.

Synes godt om

Kommentarer