Colorful tops and dresses for spring and summer

In collaboration with Ellos

Så er det endelig næsten officielt sommer - jeg ELSKER den årstid - det er uden tvivl min yndlingsårstid. Jeg bliver i så godt humør af det gode vejr og de grønne træer og det smitter også af på mit tøj i form af farver. Jeg elsker farver om sommeren. Derfor har jeg også fundet et udpluk af nogle fine sommer/forårstoppe og kjoler fra Ellos i nogle spændende farver og print. Jeg har allerede fået fingrene i den rosafarvede kjole med flæser , som I kan se ovenfor. Det er dog ikke helt varmt nok til bare ben, men så er det godt, at den også kan gå til jeans, som jeg har stylet den med ovenfor. I kan desuden spare 20 % på alle Ellos' egne mærker (inklusiv min nye kjole) med min personlige kode: 395415

Jeg håber, at I også er kommet i sommerhumør nu :)

Purple dress: HERE | yellow dress: HERE | dusty rose dress: HERE | black dress: HERE

Rosa dress: HERE | blue dress HERE

Purple blouse: HERE | blue blouse HERE | Yellow blouse HERE

Synes godt om

Kommentarer

Smukke blomster, der holder i ugevis

Annonce for Queen Blomster

Det kommer nok ikke bag på nogen, at jeg elsker blomster og farver og stort set altid er omgivet af dem derhjemme. Jeg føler mig bedst tilpas i vores hjem, når der står en smuk buket blomster i vores stue og lyser rummet op. Jeg køber blomster stort set hver uge, men de holder oftest en kun uges tid. Det er både upraktisk og somme tider en uøkonomisk affære, hvorfor jeg derfor for tredje gang har fået fingrene i en buket smukke blomster fra det danske blomsterbrand Queen. Blomsterne kan lidt mere end 'almindelige' blomster, da de holder betydelig længere og kræver minimal pleje og vedligeholdelse.

Queens blomster er nemlig af plante-arten Kalanchoe, også kaldet sukkulenter, som oftest er kendt som potteplanter, som Queen har videreudviklet, så de er blevet til afskårne blomster i smukke buketter. Grundet sin art kræver de ikke så meget vand og næring som andre typer blomster. Queen lover minimum 3 ugers blomstringstid, men de seneste buketter jeg har haft har været smukke i helt op til 6 uger. Det lækre er samtidig, at vandet i vasen forbliver klart og lugtfrit i alle ugerne og skal ikke skiftes. Det er en fornøjelse, at man ikke skal bekymre sig om andet fra de er sat i vasen. Man kan sågar tage på ferie, uden at få nogen til at passe dem

Jeg har valgt mix buketten, som er et godt, farvefuldt miks af alle de flotte farver. Alle blomster er ikke helt sprunget ud endnu, men buketten er stadig super flot. Jeg glæder mig til at vise jer den igen på Instagram om (forhåbentligt) minimum fem uger, så I virkelig kan se, hvor godt de holder.

Jeg kan varmt anbefale jer at prøve en buket blomster fra Queen. Det er det hele være for blomsterelskere. I kan læse mere om dem her hvor de også kan bestilles lige til døren. Jeg modtog mine ved døren og pakkede dem først ud efter de havde stået i emballagen i 12 timer. Så hvis I eksempelvis ikke er hjemme, så kan de sagtens holde til at I pakker dem ud senere.

Synes godt om

Kommentarer

Magical Al Bait Hotel Sharjah

Annonce for Visit Sharjah

Så er jeg hjemme efter en fortryllede tur til magiske Sharjah, som er et af de syv Forenede Arabiske Emirater og ligger kun 20 minutters kørsel fra Dubai. Sharjah har så meget at byde på, at jeg først og fremmest vil vise jer det første hotel vi boede på, som var mere end perfekt. Al Bait er et eventyrligt luksushotel, som man ikke støder på hver dag. Al Bait betyder faktisk 'hjem'/'hjemme' på arabisk, hvilket man føler sig fra man træder ind på hotellet. Hotellet blev opført i 2018 og ligger i hjertet af den historiske bydel i Sharjah, hvor byens hjerte bogstaveligtalt også ligger idet, at det var her at den første bygning i emiratet blev opført. Hotellet er designet som en lille labyrint af pæne døre og bygninger.

Både Sharjah og hotellet Al Bait var en drøm uden lige! Al Bait er især perfekt til en romantisk kærestetur eller et par afslappende dage med familien. Alt her er billed perfekt! Uanset, hvor du kigger hen, eller tager et billede, kan man ikke anden end at blive imponeret over, hvor smukt der er..

I'm back after an enchanted trip to the magical Sharjah, one of the seven UAE's just 20 minutes drive from Dubai. Sharjah has so much to offer which is why I'll start with showing you the first hotel we stayed at, which was more than perfect. Al Bait is a dreamy luxury hotel that you don't meet every day. Al Bait actually means 'the house' / 'home' in Arabic, which is the feeling you get from the minute you enter the hotel. The hotel was built in 2018 and is located in the heart of historical part of Sharjah, where the city's heart literally lies, being the first building to be built.

Both Sharjah and Al Bait Hotel were like a dream! So unique and especially perfect for a romantic stay with your boyfriend or family. Everything here is picture perfect! No matter where you look or take a picture you keep getting amazed about how stunning it is.

Hotellet har også den lækreste pool samt et spa og wellness område. I wellness området tilbydes der en hel masse forskellige skønhedsbehandlinger, heriblandt traditionel Hamam og massage. Jeg havde fornøjelsen af at prøve deres massage-behandling, som var ovenud fantastisk. Selvom du ikke bor på hotellet er det også muligt at booke behandlinger.

The hotel also has the most beautiful pool and a spa and wellness area. The wellness area offers a whole range of different beauty treatments, including traditional hammam and massage. I had the pleasure of trying their massage treatment, which was amazing. The great thing about the spa and wellness is that you don't have to live at the hotel in terms of booking a treatment.

Fra toppen af hotellet kan man nyde udsigten ud over byen, hvilket er helt igennem magisk om morgenen og aftenen. Jeg var så heldig, at bo lige udenfor dette fine udendørs lounge område.

From the top of the hotel you can enjoy the stunning view over the city, which is truly magical in the morning and evening. I was lucky to have a room right outside this cozy outdoor lounge area.

Værelserne på Al Bait er helt vildt magiske og er indrettet i et autentisk mix af arabisk og minimalistisk design.. Selv om jeg har verdens bedste seng hjemme i Danmark, så må jeg erkende, at jeg aldrig har aldrig sovet så godt i nogen som helst anden seng i verden, som på Al Bait.

The rooms at Al Bait are quite magical with an authentic mix of Arabic and minimalistic touch.. Although I have the world's best bed in Denmark, I have to admit that I have never slept so well in any other bed in the world, as in Al Bait.

Hotellet har sin egen fine restaurant, hvor kan sidde på indenfor og udenfor. Restauranten tilbyder både arabiske og internationale specialiteter. Vi prøvede selvfølgelig de arabiske og autentiske specialiteter, som vi delte som tapas. Virkelig hyggeligt og autentisk.

The hotel has its own beautiful restaurant where it's possible to have dinner both indoor and outdoor. The restaurant offers both Arabic and international specialties. Of course, we tried the Arabic and authentic specialties that we shared as tapas. It was so cozy and authentic.

I Sharjah serveres der ikke alkohol, men det gør ingenting, for de serverer til gengæld jordens bedste cocktails uden alkohol. Det kan varmt anbefales at prøve en mocktail med æble og lime.

In Sharjah has a non alcohol politic but it doesn't matter at all because they serve the best cocktails in the world without alcohol. It is highly recommended to try a mocktail with apple and lime.

Al Bait er et 5 stjernet hotel, der fuldt ud fortjener hver en stjerne! Jeg kan varmt anbefale jer at booke nogle dage på Al Bait. Det er hele oplevelsen værd. Det er uden tvivl i min top 10 over luksushoteller med et ekstra magisk touch. I kan læse mere om hotellet HER.

Al Bait is a 5 star hotel that deserves every single star they have! Their rooms, design, service and their very unique location with this outstanding view is something you don’t see every day. You can read more about the hotel HERE.

Synes godt om

Kommentarer