Matching the Art Deco in Miami

Annonce links (markeret med*): Bukser HER* | sandaler HER* | top: HER*

Hej venner. Der var virkelig mange spørgsmål til dette outfit jeg havde på den anden dag da vi skulle ud at spise i Miami. Så jeg tænkte, at det var lettere at dele hele sættet her med links ovenfor. Tilfældigvis matcher utrolig meget af det tøj, som jeg har pakket til Miamis smukke, farverige gader. Jeg er helt vild med bukserne, som faktisk er et suit og jeg har derfor også den smukke habitjakke* , der passer til. Jeg har både bukser og top i small/36. Men det sæt må vente til vi er hjemme, hvor der ikke er så varmt, men heldigvis er blevet forår :)

Vi er lige kommet til Cancún i Mexico og skal være her i 6 dage, inden turen igen går til Miami. Så nu vil vi hoppe ud og nyde solen og stranden. Kan I have en dejlig dag!

Hi sweeties. A lot of you have asked about this outfit that I was wearing the other day when we were going out for dinner in Miami. so I thought it was easier to share the whole outfit here with links.A lot of the clothes that I have packed for the vacation is matching Miami's beautiful, colorful streets and I love it. I really love the pants, which is actually a suit with a matching jacket. That set must wait until we are home, where there is not so hot :)

We have just arrived in Mexico and are going to stay here for 6 days before we're going back to Miami again. So now we will head out and enjoy the sun and the beach. I wish you a wonderful day!

Synes godt om

Kommentarer

Back in Miami

Som I nok ikke har kunne undgå at bemærke, hvis I følger mig på Instagram, så er jeg og min bedre halvdel i Miami og har været her i næsten en uge. Dagene er gået alt for hurtigt allerede og vi har nydt hvert et minut. Vi har brugt ugen på god mad, lange cykel og gåture, shopping, solbadning og hygge på vores skønne hotel. Vi har igen i år booket nogle dage på Mondrian her i South Beach i Miami og nederst kan I se nogle billeder fra det pæne hotel, der har byens smukkeste udsigt og poolområde.

Vi har også gået meget nede ved Art Deco området, der er mit yndlingsområde i Miami på grund af alle farverne, arkitekturen og historien. Samtidig ligger der en masse gode butikker og spisesteder.
I Art Deco området ligger også en af mine yndlings-cafeer - Big pink, som har byens vildeste menu kort og mest tøsede facade/terrasse.

Der er en helt bestemt grund til at vi har valgt Mondrian igen i år og denne gang i længere tid - nemlig beliggenheden, kvaliteten, atmosfæren, udsigten og maden! Der er de bedste vibes på dette hotel og deres frokost er desværre noget man hurtigt kan blive afhængig af :)

Imorgen går turen videre til MEXICO! Jeg har ikke besøgt landet i næsten 10 år, så det glæder jeg mig virkelig til at opleve :)

Synes godt om

Kommentarer

Spring vibes

Annonce for Vila

Reklamelinks: Trenchcoat: Vila HER | | solbriller: Gucci HER | taske: Gong Accesories (gave) HER

Hej venner. Min weekend kunne ikke starte bedre. Jeg startede nemlig fredagen med en tur hos min dygtige frisør og nabo Stinna Røgen , der fik fikset mine lokker inden afrejse imorgen. Der er et par stykker, der har spurgt til, hvad hun laver på mig. Hun laver baby-lights, icetoning og klipper mig, farver bryn og vipper og har virkelig fået mit hår til at blive sundt det seneste år. Det er ikke sponsoreret, men af egen fri vilje jeg skriver om hende, fordi jeg er blevet spurgt så meget ind til mit hår efter det er blevet så sundt og det fortjener hun virkelig en anbefaling for.

Weekenden kan bare ikke starte bedre, når håret er på plads og vejret samtidig har været så fantastisk. Det føltes pludselig, som var det blevet forår og jeg var derfor hoppet i min nye lækre Trenchcoat fra Vila med de fine flæsedetaljer. Jeg troede egentlig, at jeg ville få den brugt, når vi kom hjem fra ferie i marts, men den var da helt perfekt allerede nu og jeg kan varmt anbefale den. Jeg er helt vild med de fine deltager på ærmerne og ryggen :)

Nu vil jeg pakke færdig, inden vi rejser imorgen <3

Hav en dejlig dag.

Synes godt om

Kommentarer