Næste stop - MAROKKO

Adlinks: Sneakers: HERE | trousers: similar HERE | coat: Stand | bag: Depeche HERE

Hej sweethearts

Lige en Update fra Københavns Lufthavn. I aften går turen nemlig til Marokko for fjerde gang. Denne gang skal jeg dog til to byer jeg aldrig har besøgt før, nemlig Casablanca og Dahla i det sydlige Marokko, hvor jeg og en håndfuld andre piger er inviteret ned af Royal Air Maroc. Jeg glæder mig til at besøge de spændende byer og få noget sol :)

Outfittet har ikke så meget at gøre med turen, men det var lidt for længe siden, at I havde fået et outfit Indlæg. Jeg elsker farverne og det bliver mindst lige så farverigt som turen.

Kan I have en dejlig aften. Vi ses i Marokko <3

Synes godt om

Kommentarer

Vind mine yndlings make-up produkter

Annonce for Cocopanda

Jep, jeg er en af de piger, der bruger make-up dagligt og har gjort det siden jeg var gammel nok til det. Jeg elsker skønhedsprodukter og at der findes produkter, der kan hjælpe med at fremhæve de bedste sider af en selv,

Jeg har arbejdet med makeup og hudpleje inden jeg startede på Universitet og oprettede min blog og derfor blev jeg vildt glad, da et af mine yndlings beauty webshops - Cocopanda, spurgte, om jeg ville vise jer noget af det make-up jeg anvender til daglig - og det vil jeg med glæde. For jeg har tit klikket noget hjem derfra, fordi det er så billigt. Lige nu kører de desuden 20-70 % på stort set alle produkter, så jeg er sikker på, at I kan finderen eller flere af jeres faste beauty produkter til næsten ingen penge. Derudover har jeg også en rabatkode, der giver jer yderligere 10% (brug koden Juliefri10). Så bliver det ikke bedre :D

Udover at vise jer det jeg bruger daglig, så fandt jeg også nogle nye, gode produkter jeg længe har ønsket at prøve. Til sidst i indlægget har jeg også en konkurrence til jer.

Brug koden JULIEFRI10 og spar 10% eksta på din næste ordre.

Fire produkter jeg bruger hver dag uden undtagelse og som alle findes på Cocopande er:

Estée Lauder Double wear foundation: Jeg har brugt den siden jeg var 18 og det er den eneste foundation, der fungerer for mig. Den har en fantastisk dækkeevne, uden at ligne en maske. Jeg bruger farven Fresco og om sommeren blander jeg den med en farvet dagcreme, så den passer :)

Clarins instant concealer: Det var et tilfælde jeg faldt over denne i sommer, da jeg ikke havde mere tilbage af min gamle. Jeg kan slet ikke forstå, at ingen har anbefalet den til mig inden, men er perfekt til under øjnene eller til at dække urenheder.

Helena Rubinsteins Lash Queen Feline Blacks Exstravaganza mascara Min absolut yndlingsmascara. Den har jeg også brugt i årevis og det er verdens bedste mascara, hvis man ønsker volume og længde i ét. Det bedste ved den er, at den aldrig klumper.

Neglelak og læbestift: Jeg går altid med neglelak og primært rød neglelak. Jeg har på det seneste været meget glad for Essies røde lak , da de holder godt og tører hurtigt. Udover neglelak, så har jeg næsten også altid læbestift på og en med i tasken.Jeg går mest med klassisk rødr. Mine to nuværende favoritter er Yves Saint Laurent’s Rouge Pur Couture og Pur Couture lipstick , som jeg har på på billederne - den er fantastisk, da den ikke smitter af.

Som nævnt, så har jeg også vovet mig ud i to andre ting på Cocopanda til næsten ingen penge:


Et contouring kit fra Smashit: Jeg har længe ønsket denne type børster og jeg vidste slet ikke, at man kunne finde dem til så gode priser. Hele sættet her koster kun 151 kr.

Makeup børstesæt fra Profusion: Sættet er perfekt, hvis man ønsker alle farver i ét. Selve kittet var meget større end forventet, men det er jo bare en ekstra bonus. Det er desuden lige nu sat ned til kun 131 kr.

Vind mine favoritter

I har nu også muligheden for at vinde mine tre favoritter bestående af Helena Rubinstein mascaraen, Double Wear foundationen og Clarins concealeren til en værdi af 800 kr. Det eneste I skal gøre for at deltage er at:

Tilmelde jer Cocopandas nyhedsbrev her

Like billedet her.

Og kommentere nedenfor her i blogpostet hvad jeres skønhedsmotto er.

Vinderen bliver fundet d. 5. februar :)


Synes godt om

Kommentarer

2019: MINE HÅB, DRØMME OG NYTÅRSFORSÆT

Reklamelink: Kjole: Vila HER

Der er allerede gået to uger af 2019 og tiden går virkelig stærkt (som altid). 2018 blev året, hvor jeg sprang ud i jobbet som selvstændig og jeg er så glad for at jeg gjorde det. Jeg er sikker på, at 2019 bliver et lige så spændende og farverigt år som 2019. Især når man har troen og energien til det. Man er jo optimist - og det har altid hjulpet mig til at nå (næsten) alle mine mål og drømme.

Jeg synes nytårsforsæt kan lyde lidt negativt, men jeg ser det mere som konstruktive drømme og ønsker. Selv om nogle af dem er mere realistiske end andre, så tror jeg på, at det altid er godt at skrive sine tanker og drømme ned, så man kan holde fast i dem. Det er godt med drømme og mål og de starter altid ved, at man siger dem højt.

- Jeg vil lave videoer igen. Jeg elsker at filme og har virkelig ikke fået udnyttet nok, at jeg både havde mediefag som studieretning i gymnasiet og valgfag på universitetet. Jeg ved både hvordan man klipper, finpudser og det at blive filmet. Jeg har jo lavet tv siden jeg var 20 år. Udfordringen har været, at jeg bliver for perfektionistisk og det vil jeg nu lægge på hylden og springe ud i det på mine kommende rejser og noget mere i hverdagen - hvis I vil se det? :)

- Jeg vil lave noget selv. Jeg har allerede et meget spændende samarbejde under opsejling og jeg håber det bliver en realitet i 2019. Nu har jeg i hvertfald skrevet det ned og sagt det 'højt'.

- Jeg vil være a-menneske! JA, nu er det sagt. Så skal det ske. Jeg er kæmpe b-menneske og kan til tider arbejde til kl. 2:30 om natten. Til gengæld får du mig ikke til at arbejde kl. 6 om morgenen. Det kommer aldrig til at ske, men det kunne være lækkert, hvis jeg kunne gå ordentlig tid i seng og starte mit arbejde (bare engang imellem kl. 7.)

- Jeg vil bruge min uddannelse endnu mere og lære fra mig. Det gælder både min bachelor i spansk og kandidat i virksomhedskommunikation og branding. Mit første foredrag i et par år er allerede i starten af februar og jeg glæder mig til at dele min personlige og faglige erfaringer.

- Jeg vil rejse til et nyt sted. Okay det har jeg gjort hvert år. Flere gange, efter jeg færdiggjorde min kandidat og det må gerne fortsætte, da jeg personligt elsker at opleve nye kulturer og lande og føler samtidig at I altid tager godt imod mine guides og content på Instagram.

- Jeg vil stå på ski og blive bedre til at stå på snowboard. Det er 8 år siden jeg sidst var på skiferie og i år skal det derfor prøves igen. Vi er en håndfuld piger, der er meget tæt på at have en skirejse på plads i nærmeste fremtid og der vil jeg udfordre mig selv på begge områder.

- Jeg vil blive bedre til at høre podcasts! Især Busi Girl's podcast og andre lærerige podcasts med spændende karriere. kvinder. Skriv endelig, hvis I kan anbefale nogle :)

- Jeg vil lave mere mad. Jeg kan faktisk godt lave mad og de gange jeg har delt mine opskrifter med jer herinde har I taget SÅ godt imod dem. Så det vil jeg gøre noget mere i - vi spiser jo alle ;)

- Jeg vil blive bedre til at sige fra. Jeg ved, hvem jeg er og hvad jeg står for og når det kommer til samarbejder og mig selv som 'brand', så er jeg god til at sige fra, men jeg vil blive endnu bedre. Også på det personlige plan. Folk behandler dig som du lader dem behandle dig og folk pålægger dig ting, der slet ikke er dit bord, fordi du lader dem læsse det på dig. Venlighed kommer man længst med - sådan har mit motto altid været, men man kan gode sige fra med et smil. Og man kan også godt være et rart menneske, selv om man siger fra.

Synes godt om

Kommentarer