#5 ting jeg har optur over

Indeholder reklamelinks og er markeret med*

Hej med jer og sent glædelig bagjul :) Jeg håber jeres jul har været lige så god som min og at I har fået nydt juledagene med jeres nærmeste og alt der hører til. Det er ved at være længe siden, at jeg har lavet min 'ting jeg har optur over'. Måske lidt ananas i egen juice, men jer, der kender mig godt ved at, der ikke findes særlig meget jantelov i mit univers. For mig er det vigtigt, at man husker at notere og glæde sig over over små og store glæder i ens eget og andres liv.

Husk at komplimentere andre og dig selv. Jeg garanterer jer, at postivitet smitter af og skaber god karma. Så her får i 5. udgave af ting jeg har optur over;

..at jeg i starten af december havde en hel side I Alt For Damerne med mine skønhedsrutiner. Jeg har altid elsket Alt for Damernes artikler med guides og råd fra folk fra forskellige brancher og har selv arbejdet med beauty inden jeg startede min blog, så det var stort, at min blog og jeg nu er kommet dertil :-)

..at Steffan og jeg lige er kommet til Puerto Rico (Gran Canaria) og skal holde nytår hernede i varmen. Jeg studerede og arbejdede på Gran Canaria, da jeg var 21, inden jeg startede på Aarhus Universitet og øen er meget mere end luftmadrasser og charter. Jeg boede dog på den anden side af øen og har derfor kun været i Puerto Rico én gang. Så råd til gode spisesteder og seværdigheder modtages med kyshånd <3

..at vores lejlighed endelig er færdigrenoveret og jeg snart kan vise jer meget mere af den. Indtil videre kan I se de første ændringer her. Jeg glæder mig sådan til at dele flere boligindlæg med jer, som jeg tidligere har gjort.

....at jeg nu går ind i mit andet år som selvstændig og har mit første foredrag i starten af året. Til marts har jeg været selvstændig i et år og det har givet mig den største frihed og de bedste oplevelser jeg overhovedet kunne ønske mig.

.. mine nye,farverige sneakers* jeg købte til mig selv i julegave.

..at jeg allerede har 3 rejser planlagt for 2019 - og jeg kan fortælle, at den ene vedrører Carribien og den anden ski og snowboard med en håndfuld skønne piger :)

..mit nye hår! Lige inden jul blev jeg inviteret ned til Ladies & Gents, hvor jeg fik lavet baby lights i hele håret af deres dygtige frisør Sophie. Da min sædvanlige frisør Stinna Røgen var fuldt booket i december takkede jeg ja med Stinnas velsignelse.

..At Ellos har det vildeste udsalg og jeg har fundet flere boligting til vores hjem.

Del endelig, hvad I har optur over <3

Hav en dejlig aften!

Knus fra Puerto Rico.


Synes godt om

Kommentarer

4. advent | vind en Chloé parfume

Annonce for Chloé

Glædelig 4. søndag i advent. Jeg håber, at I er kommet lige så meget i julestemning som jeg er. Selvom juleaften allerede er imorgen og for de fleste af os vil indeholde en god dag med masser gaver og kærlighed, så vil jeg selvfølgelig ikke snyde jer for en sidste konkurrence med forkælelse - endnu engang i samarbejde med et af mine yndlingsbrands; Chloé.

I anledning af 4. advent kan I nemlig vinde en af mine yndlingsparfumer; Chloé’s Signature Absolu de Parfum i 75 ml beklædt i metal, som er dyppet i 24 karat guld og har en værdi af hele 1100 kr.

Chloé Absolu De Parfum er en skøn og orientalsk blomsterduft og er en videreudviklet udgave af den ikoniske duft; Signature. Den blev lavet i en limited edition ved dens 10 års jubelæum, men blev til den mest elegante rosenduft hos Chloé, og populariteten har medført, at den idag er en permanent del af sortimentet.

Det eneste I skal gøre for at deltage i konkurrencen er at:

  • Fortælle hvilken duft i forbinder med julen - i kommentarfeltet nedenfor her på bloggen
  • Følge mig på Instagram HER
  • Like indlægget på Instagram HER

Vinderen bliver fundet næste søndag <3

GLÆDELIG JUL!

Vinderen er fundet. Stort tillykke til Ditte Dalsgaard :)

Synes godt om

Kommentarer

Hyggelige juleoplevelser i Aarhus

Annonce for Ny i byen

Vi er virkelig kommet efter det, når det kommer til julehygge og oplevelser i december i Aarhus. Du behøver ikke længere at tage hele vejen til København for at komme i julestemning - Aarhus har nemlig det hele og hvis ikke mere til. Jeg har derfor i samarbejde med 'Ny i byen ' udarbejdet en guide til et udvalg af ting, du skal opleve i julen i smilets by, og jeg lover jer, at I ikke bliver skuffede. Så her får I min guide;

Tivoli Friheden

Tivoli Friheden er for tredje år i træk blevet forvandlet til et paradis for juleelskere fra slut november til slut december, så du behøver ikke tage hele turen til København for at komme i julestemning. Tivoli Friheden er efter min mening noget af det hyggeligste du kan opleve i julen. Udover at der er fyldt med smukke julelys og julemusik over alt i parken, og flere forlystelser har åbent, så har de også Danmarks højeste juletræ med lys i. Noget af det mest anbefalelsesværdige er deres madby inde i parken, hvor der er kommet mere end 20 madboder, der byder på alt fra hjemmelavede æbleskiver, Bubble Waffles, Ris'a la mande, Gløgg, og gourmet burgere fra byens lokale restauranter.

Den gamle by

Den Gamle By er for mange aarhusianere en tradition at besøge i julen. Her får du byens bedste hjemmelavede æbleskiver og varm kakao i julen. Der er mange oplevelser for store og små, og garanti for julestemning på torvet og i de hyggelige gader og stræder blandt hestevogne, julepynt og lysende lanterner. Du kan blandt andet følge 'juleruten' og lære lidt om Danmarkshistorien, ved at se, hvordan julen er blevet fejret de seneste århundreder.

Salling Rooftop

Jeg er så stolt over at vi har fået så skønt et sted, som Salling Rooftop i hjertet af Aarhus. Det er et af de hyggeligste steder i Aarhus pga. dens lanterner, levende lys og julemusik udenfor i hele december. Der er aldrig fuldstændig proppet med mennesker, hvilket gør det ekstra behageligt at være der. Udover at du på Salling Rooftop får en storslået 360 graders panoramaudsigt, så har rooftop caféen også byens bedste honning-julekage.

Fredensgade

Hvis du vil i ægte julestemning, som får dig til at føle, at du er trådt direkte ind i en amerikansk julefilm, så skal du blot tage lidt udenfor Aarhus. I Hinnerup ligger nemlig Fredensgade, hvor der I flere år er gået en villavej på cirka 20 hustande sammen om at pynte deres huse fra ende til anden. Jeg har så stor respekt for, at en hel vej kan blive enige om sådan et stort projekt og er så rummelige, at de bruger så meget tid på at pynte deres hjem og lader mere end 45.000 fremmede passere deres vej hvert år i december.

Andre markeder

Nemos julemarked: På Bispetorv i hjertet af Aarhus byder komikeren Søren Østergaard på et lille nostalgisk og traditionelt julemarked, med alt hvad (jule) hjertet begærer; æbleskiver, glühwein, gammeldags karruseller med lys i, nisselandskab, lykkehjul samt underholdning fra Nemo Scenen.

Julemarked i Ridehuset: Er du til kunst, så har Aarhus Kunst- og Julemarked i Ridehuset i mere end 20 år åbnet op for julehygge i november og december. Her finder du mere end 80 boder, hvor du primært kan købe hjemmelavet julepynt, juledekorationer og andet pynt i både moderne og traditionelt design. Normalt er kunstnerne primært lokale, men i år er der flere med fra hele landet.

Jeg håber I kan bruge min guide <3 Del gerne, hvis jeg har glemt noget, du også synes skal med.


Synes godt om

Kommentarer