Status på vores boligprojekt

Hej sweethearts! Der har været lidt mere stille end der plejer på bloggen og det er der en helt speciel grund til. Vi er nemlig ved at renovere vores fjerde og sidste rum i lejligheden - nemlig soveværelset og det bliver selvfølgelig i stil med vores andre tidligere projekter, som vores stue, køkken og badeværelse. Der er kun blevet malet én gang i soveværelset siden jeg flyttede ind for mange år siden og sengen har heller ikke været skiftet ud i årevis. Efter vi blevet ældre, følger der for vores vedkommende et større ønske og fokus på kvalitet og komfort. Derfor har vi fundet drømmesengen, som vi lige har modtaget. Den er så skøn både udseends- og komfortmæssigt og den skal selvfølgelig ikke ind i et rum, der ikke er blevet renoveret i 8 år.

Som de fleste af jer, der har renoveret før ved, så tager håndværkerprojekter ofte længere tid end forventet og det er også tilfældet her. Det er altså derfor, at hele vores hjem står på hovedet pga. malere, elektrikere, tøj, opbevaringsgenstande og en seng, der endnu ikke kan pakkes ud før vi er færdige, hvilket har resulteret i et propfyldt køkken og stue. Vores møbler er kommet samtidig med renoveringen og jeg tror snart, at vi kan komme i Guiness Record bog over at have flest møbler i to rum og i en lejlighed på 70 kvadratmeter.

Om mindre end en uge har vi et helt nyt soveværelse og jeg glæder mig så meget til at vise jer, hvordan vi har indrettet det. Indtil nu må i nøjes med billeder af de områder i stuen, der stadig er nogenlunde frie.

Kan I have en dejlig aften!

Synes godt om

Kommentarer

Livet som selvstændig og erhvervsmæssige ting jeg ser frem til

Reklame links: Frakke: mbyM HER | bukser: Vila HER

De kommende måneder bliver virkelige spændende for mit vedkommende. På den lærerige og udviklingsmæssige måde for både mit personlige og erhvervsfaglige jeg. Efter at have brugt 5 år på universitet vil jeg bruge og udvikle min viden og erfaring, som jeg tidligere har tilegnet mig i erhvervslivet. Som mange af jer ved, så startede jeg min karriere under min uddannelse med et job hos Ellos, hvor jeg stod for eventplanlægning og sociale medier. Derefter har jeg været ansvarlig for flere spændende områder indenfor online branding, visuel branding og identitet samt influencer marketing for STYLEPIT, hvor jeg var i et år, inden jeg etablerede mig som selvstændig. Begge jobs har virkelig været spændende og givende på både det personlige og det erhvervsfaglige plan. Selv om jeg selv sagde op, så savner jeg STYLEPIT hver eneste uge, pga. mine helt fantastiske kollegaer og det ansvar jeg havde.

Jeg bliver somme tider spurgt, om jeg bekymrer mig for fremtiden - og svaret er nej. Jeg bekymrer mig aldrig takket være mit optimistiske sind, mine to uddannelser og min erhvervserfaring. Jeg elsker mine uddannelser og jeg er så stolt af at sige, at jeg som 26-årig efter 5 år på universitet kunne titulere mig bachelor i kommunikation og spansk og kandidat (Cand. Ling Merc) i virksomhedskommunikation med speciale i online branding og influencer marketing. Hvor er jeg glad for, at de emner jeg altid skrev om, når jeg skrev opgaver på mit studie. Nemlig alt, der omhandlede branding. Det med at skrive om emner, der interesserer jer og er relevante, vil jeg virkelig opfordre jer alle til at tænke over - hvad end I skal vælge valgfag, projektopgave, semesteropgave, kandidat eller bacheloropgave. Brug tiden, på det, der interesserer jer. Det smitter så meget af på Jer selv og Jeres fremtid i sidste ende.

Fremtiden

Min uddannelse og min erhvervsmæssige erfaring har jeg virkelig haft gavn af på mine jobs og jeg bruger dem stadig dagligt i min egen personlige branding og samarbejder - især efter jeg er blevet selvstændig. Og det vil jeg bruge dem meget mere i fremtiden og også dele med jer. Jeg er så glad for, at jeg netop er havnet i denne branche, hvor branding virkelig er kommet for at blive..

Jeg elsker at give folk råd, bruge min viden og erfaring og det skal de kommende måneder også bruges på. Jeg vil gerne dele mere af min viden og erfaring om personlig og -online branding samt SoMe og Influencer marketing. Jeg overvejer også at skrive nogle indlæg om det, men først så får I lige her i forlængelse af alt den snak nogle ting jeg ser frem til, når det kommer til min karriere:

  • Jeg ser frem til... min første rejse til Finland i november, hvor jeg, et par andre svenske influencere og amerikanske Vogue er inviteret til åbningen af GARDEN, der er det første Fashion Institute i Finland. Jeg glæder mig helt vildt! Jeg synes Finland er ret langt fremme, når det kommer til mode og branding og jeg har haft nogle virkelig gode samarbejdsrelationer med finnere - de er virkelig et rart folkefærd.

  • Jeg ser frem til.. at holde foredrag om sociale medier, personlig branding og influencer marketing. Når man både har erfaringen fra uddannelsen, som influencer og uddannelsen, så er det med at bruge den. Så hvor er jeg glad og beæret over, at både en uddannelse og virksomhed ønsker at jeg kommer ud at deler min viden. Sidst jeg holdte oplæg var i Magasin.

  • Jeg ser frem til... at læse Alt for Damerne i uge 48. hvor jeg kommer med mine tips til beauty i deres magasin. Jeg har jo siden jeg var teenager arbejdet med beauty, så det er virkelig en milepæl at rådgive i sådan et anerkendt magasin.

  • Jeg ser frem til.. at læse denne bog .. når man har en cand. ling merc uddannelse med speciale i influencer marketing og online branding, så er det vigtigt at holde sig up to date og efter selv at have samarbejdet med dette seje og super profesionelle influencer bureau et par gange købte jeg deres bog.

  • Jeg ser frem til.. nogle utrolig spændende kampagner, der giver mening for mig og virksomhederne. Husk dig selv, matchet og den personlige branding.

  • Jeg ser frem til.. at udvikle mit personlige jeg endnu mere.. måske tager jeg på et seminar, til en coach eller en selvudviklingsrejse Kender I nogle branding guroer eller selvudviklingseksperter, så skriv endelig. Man kan aldrig lære for lidt.

Jeg arbejder også på en anden stor ting og lige så kliché som det er, så glæder jeg mig til at dele mere <3
Synes godt om

Kommentarer

Den bedste frisør i Aarhus

Reklamelinks: øreringe: Wioga HER | halskæde 1 HER | Halskæde 2 HER | ring: HER | blazer: Co'couture | bukser: Vila HER

Da jeg er født og opvokset i Aarhus bliver jeg meget tit spurgt, hvem der ordner mit hår og hvor man finder den bedste frisør i Aarhus. Det har jeg aldrig fået delt på bloggen, da jeg ikke har haft en fast frisør siden én af mine bedste veninder, der plejede at ordne mit hår valgte at sælge sin dejlige salon og læse til sygeplejerske for 5 år siden. Hun solgte dog ikke salonen til hvem som helst, men til den dygtige og søde kvinde bag mit nuværende hår - Stinna Røgen. Det er først for et års tid siden, at jeg begyndte at få lavet hår ved Stinna. Det var nemlig samtidig med, at jeg droppede ødelagt hår og extensions og besluttede mig for, at mit hår skulle være stærkt og sundt igen.

Og jeg skal love for, at mit hår er blevet stærkt og godt. Det bedste jeg har gjort for mit hår har været at finde en frisør, som Stinna Røgen, tage mine extensions ud, få reflekser (baby-lights) i, så jeg slipper for at farve det for ofte, give det en masse kure og blive klippet regelmæssigt. Alt sammen af Stinna. Det betaler sig virkelig at finde en god frisør. Jeg er desuden super heldig med beliggenheden, da salonen ligger i hjertet af Aarhus, 2 minutter fra hvor jeg bor på Frederiksbjerg. Stinna Røgen er virkelig Aarhus' bedste frisør - både til at farve, klippe og style det. Og det er ikke kun, hvis man har fint, skandinavisk hår, at hun er den rette mand. To andre seje kvinder (Stonemuse og Danica ) har også flere gange skrevet om, hvor glade de har været for Stinnas arbejde - og de har begge et virkelig pænt og velplejet hår.

Hvis I så mit hår for nogle år siden, så havde I ikke troet, at det idag ville være så sundt, og det kan jeg takke Stinna for. I kan læse mere om salonen og hendes behandlinger på hendes hjemmeside her.

(Indlægget er IKKE sponsoreret af Stinna Røgen)

Synes godt om

Kommentarer