My birthday

Adlinks: sweater: Co'Couture HERE | skirt: Vila HERE | boots: HERE | bag: Gucci HERE

igår havde jeg fødselsdag og jeg elsker fødselsdage og går meget op i både andres og min egen.. Det er bare en speciel dag og efter jeg selv har set så et par af min veninder blive mødre, så synes jeg også lidt, at det er min mors dag. Det er jo den superkvinde, der har født mig og gjort mig til den jeg er (med min far). I år valgte jeg for første gang, at fejre min fødselsdag på lidt anderledes måde end jeg har gjort de seneste 10 år - nemlig uden fest for mine veninder.

Jeg elsker at feste og at fejre både min og andres fødselsdage, men jeg har rejst så meget på det seneste og der er sket nogle ting, som har gjort at fest ikke stod først på listen. Min mor var ude for en ulykke og blev påkørt på cykel af en anden cyklist med sindsyg fuld fart lige før min tur til San Sebastian i sidste uge. Hun fik brud på bækkenet, albue og brækkede en finger, er gul og blå over halvdelen af kroppen og har først været indlagt og nu sengeliggende og sygemeldt. Både hendes cykel og cykelhjelm er ødelagte. Og hvor er jeg inderligt glad for, at hun havde den på! Det har mærket mig lidt mere end forventet, da hun er en super sej, stærk og sporty kvinde, og aldrig er syg. Så derfor havde jeg af den grund, og fordi et par af mine veninder er gravide og den anden halvdel bor i København ikke lyst til at holde fest som jeg plejer, men i stedet bare lyst til at fejre det med min familie og Steffan hele dagen. Eftersom min mor pt. ikke kan komme op i vores lejlighed på 3. sal her i Aarhus, holdte vi det hjemme hos mine forældre, i mit barndomshjem. Og det var så hyggeligt!

Jeg fik desuden de bedste gaver - alt fra smykker, beautyting, lamper til vores nye projekt og en dråbenstol. Den bedste var nok, at der ikke skete ‘mere’ med min mor. Jeg har desuden fortrudt, at jeg ikke ønskede mig en cykelhjelm i fødselsdagsgave, da jeg eller ingen bør køre uden hjelm, når man tænker på, hvad der kunne være sket, hvis hun ikke havde haft den på! Det er så skræmmende og jeg er så evig glad for, at hun havde den på.

Senere på aftenen havde jeg bestilt bord til os på en af mine yndlingsrestauranter i Aarhus - Can Blau, der er den hyggeligste spanske tapasbar. Efter Can Blau tog min søster, Stef og jeg hjem og drak lidt cocktails og så gik jeg i seng. Man kan godt mærke, at man er i slutningen af 20'erne :D

Min fødselsdag kunne ikke have været bedre. Familien er det bedste. Kan I have en dejlig søndag!

Synes godt om

Kommentarer

San Sebastian Film Festival

Adlinks: Dress: HERE | heels: Billi Bi

Hej sweeties! Så er jeg hjemme efter en skøn tur til San Sebastian med Licor43, der havde inviteret os med, da de er en af hovedsponsorerne til den famøse San Sebastian Film Festival, som er den største filmfestival i Spanien. Det er anden gang jeg deltager og det var en lige så stor oplevelse og fornøjelse som sidste år.

Afslutningen på turen tog dog en lidt anden drejning, da vi fra Bilbao desværre fløj ind i en orkan og først ikke kunne lande. Det var en turbulent tur med aflyste fly og vi kom hjem en dag senere end forventet - uden kufferter, som vi desværre først modtog igår.

På trods af en ikke særlig god hjemrejse, så havde vi en fantastisk tur og på vores forlængede weekend nåede vi at smage nyde den smukke, smukke by (en af de smukkeste i Spanien, hvis I spørger mig) og det dejlige vejr samt drikke en masse gode drinks med Licor43.

Så kan vist heller ikke komme udenom en fyldt indbakke og tonsvis af søde kommentarer fra mit seneste billede på Instagram med ovenstående kjole. Jeg har også længe ville have den på, men ikke haft en anledning indtil åbningsceremonien i fredags til festivallen, hvor den ikke kunne passe bedre ind :-) I kan finde den her.

Jeg tjekker snart ind med et indlæg fra hele turen! Lige nu er jeg på vej til København, hvor søde Sandra holder event for hendes bloggerveninder og GHD :-)

Synes godt om

Kommentarer

Indian summer outfit

Adlinks: t-shirt: Vila HERE | skirt HERE | blazer: similar HERE | sneakers: HERE | bag: Gucci HERE

Så er jeg tilbage i Aarhus efter nogle dejlige dage i København med 'Indian Summer' vejr. Jeg kunne læse mig frem til, at der faktisk ikke findes et ord for Indian Summer på dansk - altså når der pludselig er over 20 grader om efteråret, så jeg nøjes med at kalde det Indian Summer eller dansk sen-sommer, som jeg sjældent har oplevet så tæt på min fødselsdag om halvanden uge og jeg klager bestemt ikke, for det eneste jeg elsker ved efterår er farven på træerne INDEN de falder af. Så lad os krydse fingre for at det bliver ved lidt endnu.

I anledningen af det sommerlige vejr var jeg selvfølgelig hoppet i noget sommerligt - nemlig min nye fløjls-nederdel og leo t-shirt fra Vila. Jeg har længe ventet på at fløjl skulle komme på mode igen, da jeg synes det sådan et sejt materiale. Jeg har faktisk også lige bestilt nederdelen i denne pæne rosa-farve og den tager jeg med til San Sebastián i weekenden.
Synes godt om

Kommentarer