Min yndlingsapp til ferien, som du kan downloade gratis

Annonce for Mofibo

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg rejser en del, og med alle de rejser følger der også en del flyveture samt tid ved poolen eller stranden. Og hvad laver jeg så der? Udover at hygge med dem jeg sammen med, så bruger jeg min telefon utrolig meget og kan aldrig kede mig, så længe jeg har den i nærheden. En af mine absolut yndling ferie/rejse-ApS er lydbogsappen; Mofibo, der er førende indenfor netop e-bøger og lydbøger. Man kan roligt sige, at Mofibo er bøgernes svar på Netflix og Spotify, og at den har et KÆMPE udvalg af bøger, der ubegrænset enten kan læses fysisk eller lyttes til som lydbog. Jeg har haft Mofibo appen i et par år, som egentlig startede som et prøveabonnement på 14 dage, hvilket fik mig til at fortsætte. Jeg vil også gerne give jer muligheden for at prøve det gratis i 30 dage:

Opret dig på Mofibo.dk og indtast koden: VONLYCK

Download app’en i App Store el. Google Play Store

Noget af det jeg bedst kan lide ved Mofibo er..

1. .. at man ikke skal bekymre sig om internetforbindelsen, da man kan læse/lytte op til 10 bøger mens man offline, hvilket er skønt når man er ude at flyve eller hvis man er sted sted uden wifi eller internetdækning

2. ...kan selv bestemme afspilningshastigheden

3. ..at appen fortæller dig, hvor langt du er nået i procenter og kommer med forslag til bøger, der passer til det, du interesserer dig for.

4... at man kan læse andres personlige anmeldelser, inden man selv vælger at gå igang med en bog. Præcis ligesom på Netflix.

5. ..At Mofibo samarbejder med de største forlag i Danmark og hvis man foretrækker engelsk indhold, så findes der omkring 10.000 engelske titler i app’en, så der er altså en del at vælge imellem.

Mine personlige boganbefalinger

GirlBoss

#Girlboss er bogen om Sophia Amoruso, ejeren af webshoppen Nastygal og hendes personlige vej til succes og popularitet. Bogen er et bevis på at man godt kan have været ude på et skråplan og pludselig få succes, da hun hverken var populær i skolen og stjal som ung.. Nogle år efter fik hun en strålende idé: Hun ville sælge vintagetøj på Ebay. I dag er hun administrerende direktør for Nasty Gal, der bl.a. sælger eksklusivt vintagetøj. Hun er et levende bevis på, at alt kan ske, og med bogen får hun spredt budskabet om, at det handler om at følge sine drømme. Jeg ejer den både i fysisk bog og har lyttet til den flere gange på både dansk og engelsk på Mofibo.

Hella Joof – Papmache reglen

Hella Joof har skrevet en bog om livet og hvordan man takler det. På hendes måde. Og allerede de første par minutter af bogen smilte jeg. Som Hella Joof selv så smukt og korrekt beskriver sin bog: Denne bog handler om, hvordan livet er og hvilke regler, der gælder. Den handler om, hvad man skal gøre for at blive glad og lykkelig, og hvad man endelig ikke skal gøre. Man kommer nok til at gøre det alligevel, men så er der heldigvis en regel, der træder i kraft. For livet er et mirakel og vi er her for at være glade og elske hinanden. Det ved jeg helt bestemt.

How to become an overnight success

Bogen handler om Maria Hatzistefanis og hvordan hun førte det nu verdensomspændende hudplejebrand Rodial til tops.
I bogen får vi indsigt i, hvordan Maria Hatzistefanis kæmpede og skabte successen, der startede hjemme i hendes lille soveværelse, I bogen giver hun gode råd, motivation og tricks til alle, der selv drømmer om at skabe sin egen virksomhed. Jeg er faktisk kun lige startet på bogen, men jeg kan sket ikke vente med at tage rigtig hul på den på min kommende ferie til Mallorca og jeg er sikker på, at den er læst, inden vi er hjemme.

Har I nogle gode anbefalinger? Så del dem gerne nedenfor :)


Prøv de 30 dage gratis med koden og opret dig på Mofibo.dk og indtast koden: VONLYCK

Download app’en i App Store el. Google Play Store

(Tilbuddet gælder kun nyoprettelser og udløber den 31. august 2018.)

Synes godt om

Kommentarer

Gode strande i og nær Aarhus

Location: Ballehage Strand

Adlinks: bag: Similar HERE | swimsuit: similar HERE | belt: Depeche HERE (sponsored)

Jeg har nok været på stranden mere end 5 gange i år i Danmark, hvilket er mere end jeg har været tilsammen de seneste mange år og jeg tager det bestemt ikke forgivet. Jeg får både lyst til at investere i kolonihavehus, sommerhus og tage på glamping :D Jeg er selv opvokset 5 minutter fra stranden i Aarhus, men i sidste uge spurgte jeg på Instagram, hvilke strande I kunne anbefale i og omkring Aarhus og Østjylland og jeg har nu samlet jeres anbefalinger sammen med mine egne, hvis flere af jer skulle få lyst til at udforske lidt flere strande.

Saksild Strand (ved Odder) Størstedelen af mine læsere anbefalede Saksild Strand. Jeg har aldrig selv været der, men det er helt klart på min to do liste, hvis vejret fortsætter. Efter lidt mere research kan jeg også se, at den er kåret som en af de bedste badestrande i Østjylland.

Bellevue Strand (i Risskov, cirka 4 km nord for Aarhus c). Stranden er perfekt, hvis man ikke bryder sig om sten, da sandstranden har meget fint sand og meget få sten i både vandet og sandet. Da jeg var yngre var det, det foretrukne sted med mine veninder. Der er god parkering, flere ishuse og mange mennesker :-)

Ajstrup Strand (15 km fra Aarhus - tæt på Odder) Jeg overvejede selv at tage på Ajstrup Strand i sidste uge, da jeg ved at stranden oser af hyggelig feriestemning, da det er et camping- og sommerhusområde. Det var primært nogle af mine følgere med børn, der anbefalede det pga. strandens blå flag og børnevenlighed.

Tangkrogen (næsten i Centrum) Dette er nok den strand, ud over ’Den Permanente’, der ligger tættest på centrum. Da mine forældre bor kun 5 minutter væk har jeg flere gange i år cyklet ud til Helnan Marselis hotellet og hygget på stranden med både S, min mor og mine veninder.

Ballehage strand (5 minutter væk fra centrum på cykel). Stranden ligger i forlængelse af Tangkrogen tæt ved Marselis Lystbådhavn og er kendt for ’den uendelige bro’. Selvom stranden også ligger forholdsvis tæt på mit og mine forældres hjem har jeg længe tænkt, at det var for proppet til, at det kunne være rart at opholde sig der. Det er derfor 10 år siden jeg sidst har besøgt den. Men, da flere af jer anbefalede den valgte min veninde og jeg i fredags at tage derud, og jeg blev positivt overasket. Stranden er så stor, at man kan ligge helt for sig selv og den uendelige bro er virkelig sej.

Den Permanente (2,5 km fra Aarhus c)

Der var faktisk ingen, der anbefalede Den Permanente, men jeg gik ud fra, at det var fordi, at flere af jer ved, at jeg er født og opvokset i Aarhus. Jeg har ikke selv besøgt stranden i et par år, til trods for, at den er kendt som en af de bedste strande. Mange af mine veninder tager til den om sommeren og det seje ved den er at den har en badeanstalt og et område, der kun er til mænd og kvinder, hvis man fx ønsker at lægge topløs, uden at blive begloet ;)

Tak for jeres tips, venner. Skriv endelig, hvis der mangler nogle <3

Synes godt om

Kommentarer

Mine rejseplaner

Reklamelinks: Nederdel: HER | top: Vila HER | taske: Valentino HER | solbriller: Céline HER

De seneste par uger har jeg opholdt mig i Jylland, hvor jeg har nydt den danske sommer. Bare Aarhus er fantastisk! Se bare den skønne gade (Møllestien), som er et af Aarhus' mest charmerende spots. Det er vist ingen hemmelighed, at jeg rejser meget, og derfor nyder jeg virkelig bare at være hjemme og hygge mig med venner, familie, vores skønne hjem og lidt arbejde her i Aarhus. Jeg har selvfølgelig flere planer end vores seneste rejse i juni og min næste ferie er allerede om halvanden uge, hvor turen faktisk går til samme fantastiske ø som jeg var for en måned siden.

Min moster har nemlig været så sød at spontant invitere mig med familien til Mallorca i forbindelse med hendes kommende runde fødselsdag, som vi skal fejre dernede. Jeg skal for første gang bo i Alcudia ved Playa de Muro på nordøst-siden og det har jeg virkelig glædet mig til, da Playa de Muro pudsigt nok har stået på min bucket liste længe grundet den smukke strand.

I august skal jeg en weekend i sommerhus ved vesterhavet og i slutningen af august går turen igen igen, igen til mit andet hjem Lanzarote, hvor jeg skal ned med familien og slappe af, dyrke sport, sole, spise god mad og denne gang vil Steffan og jeg udforske endnu mere af den skønne ø.

I starten af Septemper er jeg inviteret på presse/blogger tur til Sydfrankrig til blandt andet Montpellier. Jeg glæder mig enormt meget, da jeg ikke har været i Frankrig i over 5 år og ikke besøgt Sydfrankrig i mere end 15 år.

Top fra Vila HER

I slutningen af efteråret hvor jeg har fødselsdag har Steffan og jeg også overvejet en rejse - måske til Italien? Har I nogle gode ideer? Jeg plejer at foretrække Spanien, men nu er jeg blevet helt opsat på en soltur til den skønne land.

Nytår overvejer vi desuden at holde I Carribien og tage en lige så skøn tur som den til Bahamas/Miami. I kan læse min rejseguide til Miami HER :)

I kender mig og spørger I mig om en måned, så er der helt sikkert skrevet flere spændende rejser ind i kalenderen.

Synes godt om

Kommentarer