Miniferie på Marienlyst Strandhotel

Annonce/anmeldelse

I sidste weekend var jeg på miniferie på Marienlyst Strandhotel, som efter min mening af et af Danmarks smukkeste perler. Hotellet er ikke nyt, og har faktisk eksisteret siden 1861. I starten af året udvidede de dog hotellet med en spritny spaafdeling på 1600 kvm, som byder på et paradis af velvære og forkælelse. Mit besøg til Marienlyst Strandhotel skulle til at starte med have bestået af én overnatning med min gode veninde Camilla Julie, men jeg blev så glad for at være der, at jeg bookede en overnatning mere med S, og det endte derfor i en miniferie, der føltes som en tur sydpå med så godt vejr. Det siger lidt om, hvor glad man er for stedet, hva?

Vi var så heldige at fået en suite med balkon og udsigt til det smukke hav og det første vi gjorde var at smide vores ting og sætte os ud på altanen for at nyde udsigten og vejret, inden smuttede nede i deres store, lækre nye spaområde, hvor vi havde bestilt tid til en Karmameju behandling.

Jeg kan også varmt anbefale jer at hoppe i deres to infinity pools med 37 graders opvarmet vand og med udsigt udover Øresund.

I spaområdet er der er mere end 20 forskellige spa-faciliteter og oplevelser - inde såvel som ude. bl.a. varmebassiner, boblebade, strandsauna med direkte adgang til sunddyb i Øresund, saltterapi, ansigts og -kropsbehandlinger, yogahold, fitness, loungeområder, udsigtsterrasser, afslapningsområder og en hyggelig spa-cafe med sund mad.

Noget af det bedste ved spaen er helt klart deres Karmameju signaturbehandlinger. Både min veninde og jeg fik en Karmameju behandling, bestående af 'Fred' og 'Fri' behandlinger, hvor hele kroppen fra ansigt til fødder behandles. Vi følte os begge født på ny da vi var færdige med behandlingerne.

Begge aftener havde vi booket bord på Brasserie 1861 som er hotellets fine restraurant ud til havet. Jeg kan virkelig anbefale jer at at booke et bord på restauranten. Den er så fin og de serverer den lækreste mad - alt sammen lavet af friske råvarer bestemt af sæsonen. Hvis I er til Østers og dessert, så SKAL I prøve dette. Jeg har aldrig prøvet noget så godt. Og så får man ikke en smukkere udsigt!

Stranden og strandområdet er også helt fantastisk og jeg havde helt glemt hvor skønne de danske strande kan være, når der er godt vejr. Jeg brugte halvdelen af min anden dag på at ligge på stranden.

Det lækre ved Marienlyst Strandhotel er desuden også, at det ligger i Helsingør, som har både Kronborg, havet og en virkelig hyggelig by med overraskende mange butikker. Du kan leje cykler på hotellet og cykle ind til byen på fem minutter.

Ærligtalt, så troede jeg at man skulle til Sverige for at opleve et vaskeægte strandhotel med spa, men jeg har da fundet ud af, at det behøver man ikke nødvendigvis. Jeg har haft en meget skøn oplevelse og jeg kan anbefale alle at tage sin udkårne, gode veninde, søster eller mor under armen og forkæle sig selv med en overnatning eller to.. eller tre! Det er virkelig et skønt sted.

Synes godt om

Kommentarer

Carouge - Geneva's Little Italy

Annonce for Geneva Tourism

I Geneve oplevede jeg utrolig mange skønne ting på vores forlængede weekend der. En af de bedste oplevelser var at besøge nabobyen Carouge. Geneves svar på Greenwich Village i New York. Carouge, er egentlig en kommune for sig selv og du kan gå derhen på ca. 20 minutters gang fra centrum. Her finder du små, skæve og farverige butikker, lækre gourmetrestauranter og hyggelige caféer. Man fornemmer med det samme den bohemeagtige atmosfære, der får en til at føle, at man ikke længere er i Geneve, men derimod et Sydeuropæisk land som Italien. Carouge kaldes også for Little Italy, bland andet på grund af den italienske arkitektur og de mange lokale, der har italienske rødder.

Noget af det mest fascinerende ved Carouge er alle de flotte, farverige bygninger og byens lokale præg og originalitet. Her finder du ingen McDonald’s, Burger King, Starbucks eller andre kommercielle kædekoncepter, men til gengæld markeder og lokale butikker på rad og række.

Hver onsdag og lørdag åbner Carouge op for et stort marked, hvor du kan købe blomster, økologiske frugter, grønsager, nips og andre delikatesser. Stemningen er så hyggelig og autentisk og her er der intet der hedder mobilbetaling eller dankort og det gør det lidt mere hyggeligt og nærværende.

Jeg kunne have købt stort set alle blomster, men da jeg desværre skulle hjem dagen efter gav det ikke så meget mening denne gang.

Im wearing: Vila top HERE | skirt: Ganni HERE | sunglasses: Céline HERE | slippers: Pieces HERE

Den sydlandske atmosfære, der dominerer byen gør virkelig noget godt og roligt for ens sind og får en til at savne den form for stemning hjemme i Danmark, hvor altid går så hurtigt og hvor man sjældent stopper op og slapper af.

Viewpoint over Carouge and a bit of Geneva.

I experienced a lot of wonderful things during my extended weekend in Geneva. One of the best experiences was to visit the neighbor town Carouge. Geneve's answer to Greenwich Village in New York. Carouge, is actually a municipality for itself and its only 20 minutes walk from Geneva downtown. Here you will find small, lean and colorful shops, delicious gourmet restaurants and cozy cafes. You immediately sense the bohemian atmosphere that makes you feel like you are no longer in Geneva, but a Southern European country like Italy. Carouge is also called Little Italy because of the Italian architecture and the many local who have Italian roots.

Synes godt om

Kommentarer

Marienlyst Strandhotel

Top: Ganni HERE | skirt: HERE

Annonce for Marienlyst Strandhotel

Glædelig fredag! Lige nu nyder jeg livet på Marienlyst Strandhotel, hvor jeg har været siden igår med min veninde Camilla Julie. Vi havde verdens bedste dag med spa, massage, solbadning, og god mad. Jeg har aldrig været I Helsingør, men jeg kan fortælle, at stranden og strandhotellet er fuldstændig fortryllende. Faktisk så fortryllende, at da Camilla Julie tjekkede ud imorges, valgte jeg at blive en ekstra nat her, og S kommer derfor og joiner mig senere idag når han har fri og så bliver vi her til imorgen, hvor vi derefter tager til København. Så kan weekenden altså ikke starte bedre ud :)

Jeg glæder mig til at vise jer og fortælle mere om min tur her. Indtil, så følg med på Instagram, hvor jeg allerede har lavet en masse stories :)

Rigtig god fredag!

Synes godt om

Kommentarer