Pretty swimsuits

1 HERE | 2 HERE | 3 HERE | 4 HERE | 5 HERE | 6 HERE | 7 HERE | 8 HERE | 9 HERE

Så er det snart tid til rejser og badetøjsvejr! I hvertfald, hvis man er optimist lige som mig. Det er ingen hemmelighed, at jeg ELSKER badedragter. Jeg ejer efterhånden flere badedragter end bikinier. Hvorfor mon? Fordi badedragter oftest fremhæver det bedste ved kvindekroppen + den samtidig er ret praktisk, da den kan fungere som top. Så her får I mit bud på sæsonens flotteste bikinier. Nogle af dem ejer jeg allerede (som den sorte med flæser fra Vila på billedet og nr. 2, 6, 7, og 8. Resten overvejer jeg også at klikke hjem til mine kommende rejser.

Ad link: Swimsuit: Vila HERE

The travel and swimsuit season is just around the corner! It's not a secret that I LOVE swimsuits. I currently own more swimsuits than bikinis. Wonder why? Because swimwear usually emphasizes the best of the female body + it is also very practical, as it can work as a top as well. So here you have my tips for the favorite swimsuits this season. I already own some of them (like the black swimsuit with ruffles from Vila on the above picture and number. 2, 6, 7, and 8. I'm also considering buying some of the other ones for my upcoming travels. .

Synes godt om

Kommentarer

Spain again

Bag: Depeche: similar HERE, skirt: HERE, sneakers HERE (via Footway), shirt: HERE

Så er jeg her igen - på Lasanta på Lanzarote med hele familien og nyder livet. Jeg var her første gang, da jeg var tre måneder og nu er det mit andet hjem. Det har virkelig været dejligt med noget RIGTIG ferie. Det er første gang jeg ikke har taget en masse billeder hernede, men vi har lavet så meget den seneste uge, at jeg har levet i nuet og i stedet opdateret jer en masse på Instagram. Jeg kan jo selvfølgelig ikke lade vær' med at tjekke ind herinde. Så jeg vil derfor bare sige Hej og vise jer mit fine nye sæt jeg havde på forleden dag. Sættet bestod af min seje multi skjorte fra Nelly, der kan iføres på tre forskellige måder, mine nye Nike Huarache sneakers, som jeg allerede også ejer i sorte og slutteligt min matchende nederdel og leotaske fra Depeche som også fungerer som en bæltetaske! Jeg elsker virkelig den taske på ferier! Den er desværre udsolgt, men I kan finde en lignende her som jeg også ejer i sort.

So here I am again - on Lasanta on Lanzarote with the whole family and enjoying life. I was here the first time when I was only three months old and now it's my second home. It has really been nice with a real holiday. This is the first time I have not taken a lot of pictures this time, but we have done so much stuff the past week that I've lived in the moment and instead updated you a lot on Instagram. Of course, I can not help checking in here. So I just want to say hi and show you my nice new set I was wearing the other day. The set consisted of my cool multi shirt from Nelly, which can be worn in three different ways, my new Nike Huarache sneakers, which I already own in black and finally my matching skirt and leo bag from Depeche that also works as a belt bag! I really love that bag on vacations! It's unfortunately sold out, but you can find a similar here that I also have in black.

I wish you all a great Friday!

Synes godt om

Kommentarer

Et nyt kapitel: Jeg har....

Nu har jeg efterhånden skrevet en del gange, at jeg havde noget jeg ville dele med jer. Nogle af jer har også spurgt ind til det, og andre af jer har måske allerede gættet det. Jeg har nemlig taget et ret drastisk beslutning. I positiv forstand. Jeg vil nemlig starte med at sige, at jeg elsker min blog og er så priviligeret over de samarbejder og det jeg har opnået med den. Mange ting, har jeg også måtte sige nej til det seneste år. Og mange af jer har skrevet, hvorfor jeg rejser så meget?

Nu skal I høre.. I starten af det nye år opsagde jeg min stilling i København hos STYLEPIT efter lidt over et år som SoMe og influencer marketing ansvarlig hos dem, for at springe ud i noget nyt. Nemlig at gå selvstændig med bloggen, freelance med influencer marketing og online branding, som jeg jo har kanditat speciale i og har arbejdet med for både STYLEPIT og Ellos.

Det var med blandede følelser, at jeg sagde op, men de tre væsentlige årsager er; min blog, frihed og kreativitet. Jeg har virkelig fundet ud af, hvor meget frihed og kreativitet betyder for mig. I frihed ligger der to ting; hjemve og reel frihed. Da jeg flyttede til København håbede jeg på, at Steffan også ville starte et nyt kapitel herovre og at pendlerkærester kun var en midlertidig ting. Men sådan skulle det ikke gå. S er sønderjyde, trives i Aarhus og elsker sit job der. At være pendlerkærester + at have stort set hele sin familie i den anden ende af landet kan godt skabe lidt hjemve.

Jeg har aldrig haft hjemve, men jeg havde for det meste hjemve inden jeg overhovedet var taget afsted fra Aarhus, fordi jeg netop ikke havde friheden til at vælge, hvornår jeg tog til København for at arbejde. Den værste dag på ugen det seneste år var mandag. En dag som jeg normalt er en dag jeg elsker, forvandlede sig til en hadedag. Jeg skulle pludselig vinke farvel til min kæreste og i mit liv i Aarhus hver mandag. Ligegyldig, hvor længe der gik, så gjorde det ondt hver gang. Den form for hjemve har jeg aldrig følt før. Eller hjemve generelt.

Frihed ved at kunne bestemme over min egen tid og projekter - (naturligvis kan man ikke 100 % det på et almindeligt job, det har jeg aldrig forventet). Mit job hos STYLEPIT havde været et drømmejob, hvis jeg ikke havde min blog og alle de muligheder og drømme. Jeg har sagt nej til rigtig mange sjove samarbejder og projekter med bloggen det seneste år og arbejdet i døgndrift på både bloggen og for STYLEPIT. Friheden til at sige ja til spændende rejser og samarbejder og at kunne blive hjemme i Aarhus ved min kæreste og familie, når jeg har lyst betyder mere.

Så i starten af det nye år opsagde jeg mit job hos STYLEPIT, så jeg netop kunne få tid til frihed og til det jeg elsker: nemlig at skrive, blogge, tage billeder, rejse og starte nye projekter op i mit eget navn OG have tid til min kæreste og familie.

Jeg blev overtalt af min chef til at blive til slut marts. Derfor har jeg holdt på det længe. Jeg har nemlig været glad for mit job og ville også vise den sidste respekt ved ikke at råbe det ud til verdenen for tidligt. Noget af det fedeste ved at indlede sit første rigtige 'voksen'job hos så stor modevirksomhed som STYLEPIT, er nemlig at finde ud af, at man faktisk fungerer ude i det 'voksne' erhvervsliv og at man er god til det man laver og har brugt 5 år på at lære på universitetet. Jeg har fået meget anerkendelse og selvtillid af mit job, gode kollegaer, som er blevet til venskaber og har generelt udviklet mig.

Fremtid:

Jeg er et optistisk menneske af natur og tror på mig selv, og når man gør det, og samtidig arbejder hårdt, så skal man ikke bekymre sig om fremtiden. Inden jeg blev ansat hos STYLEPIT var jeg også fuldtid med bloggen og freelance og har derfor både været ude at holde foredrag for blandt andet Magasin, og taget billeder for virksomheder. Og det samme har jeg tænkt mig at gøre igen. Jeg har faktisk allerede fået mine første to jobs ved siden af bloggen plus lige blevet tilbudt et ret stort samarbejde med et meget sejt brand.

Jeg elsker min blog. Når man er væk fra sin blog, så finder man ud af, om fraværet betyder noget for en. Det gør mig ked af det, når jeg ikke skriver herinde, jeg savner at være kreativ med billeder og tekst, og mest af alt: jeg får beskeder fra piger på min egen alder, der stadig venter og forventer noget af mig, og det ser jeg som en gave og som noget jeg ikke vil smide på gulvet.

Om nogle år er jeg helt sikkert klar på at komme tilbage i det almindelige arbejdsliv, men nu gælder det bloggen og mit selvstændige arbejde og jeg bliver selvfølgelig i København (mere deltid) og beholder mit lækre værelse på HC. Andersens Boulevard.

Jeg glæder mig så meget til at dele min rejse med jer!

 

Synes godt om

Kommentarer