Bahamas

Big Pink Miami

big-pink-miamimilkshakebig-pink-miami-drinks

Big Pink er noget af det, der har stået øverst på to-do/see listen i Miami længe. Selvom vi har boet på Collins Avenue det meste af vores tid i Miami og cafeen ligger på samme gade, har vi alligevel ikke nået derned, da Big Pink ligger for enden af Collins Avenue – og den er længere end man tror. Vi ville dog ikke tage hjem, uden at have været forbi. Så igår valgte vi derfor at gå derned, så vi (mest jeg) kunne se og opleve det seje lyserøde sted, og se, om det virkelig var lige så godt som det ser ud.

Jeg er glad for, at vi gjorde det! Det var nemlig endnu bedre end jeg havde forventet. Alt var stort (se lige den milkshake) og det hele var meget gennemført i Amerikansk stil. Så det kan varmt anbefales at besøge Big Pink, hvis I skal til Miami – og der findes også noget til mænd. Tjenerne var klædt i mørkeblå politi-lignende uniformer, så det er ikke fordi, at der kører barbier rundt på rulleskøjter og serverer (selvom det kunne være lidt sejt).

Processed with VSCO with a5 preset

Shirt: Nelly HERE | bag: Givenchy: sunnies: similar HERE | belt: HERE

bigpink-miamibig-pink-milshake

   

Kommentér

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar/leave a reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bahamas