De små detaljer: dekorer din egen billedvæg

Annonce for Desenio

Det er intet bedre, end at komme hjem til et hjem man elsker og følger sig hjemme i, når man selv har lagt sit præg på de mindste detaljer. Jeg elsker indretning og synes indretningsprojekter er super spændende - især fordi man jo skal bo og kigge på det dagligt. Jeg er faktisk virkelig gået til den med indretningen de seneste år med både stue, køkken, spisestueområde samt vores badeværelse og køkken. Badeværelse og køkken make-overen var en dyr og tidskrævende fornøjelse. Men man kan dog nemt give sit hjem en make-over med billeder og nipsting, som ikke behøver at koste alverdens tid eller penge.

Vi har virkelig manglet noget fornyelse på væggene i vores stue, der jo fik en make-over for et halvt år siden og derfor brugte vi lidt af weekenden på at hænge vores nye pæne plakater og rammer fra Desenio op. De første tre billeder jeg forelskede mig i var 'Dancer' og 'Black' (kvinden med de mørke læber) som jeg har ledt efter længe. Jeg er især vild med 'Danser' og 'Black', da begge har noget sofistikeret og feminint over sig. Derudover fandt jeg også endelig et billede, der passer perfekt til vores blå sofa (se billedet længere nede)

| 'Black' plakat |'All in Black' plakat | 'Dancer' plakat | 'Bells' plakat

Jeg elsker kunst, billeder og farver og jeg synes sammensætningen giver vores stue meget mere personlighed, sjæl og afspejler min egen stil. Jeg har holdt det ret simpelt og tidløst, da boligmoden jo også ændrer sig. Det lækre ved Desenio er, at man kan mikse og matche på kryds og tværs mellem plakater, størrelser og billedrammer og det er som sagt heller ikke særlig dyrt, da både rammerne og plakaterne er ret billige. Som I jo kan se ovenfor har jeg udnyttet det med både de små, helt store og mellemstore plakater og selvfølgelig - guldrammer. Jeg brugte faktisk og lidt tid, inden jeg satte dem op på at hygge med at sætte billederne sammen, for man kan jo virkelig mikse og matche på kryds og tværs som man vil.

Into the Blue plakat

Hvis I også er blevet friske på at give jeres hjem en lille make-over, så har jeg har desuden fået lov til at forære jer en personlig rabatkode; Koden JULIEVONLYCK giver 25% rabat på plakater hos Desenio mellem 27. Februar - 1. Marts. (Koden gælder ikke på handpicked/collaboration posters eller rammer). I kan følge @Desenio på Instagram for mere inspiration <3

Hvis I bestiller en håndfuld plakater som mig, så får I her et godt råd: Køb hellere lidt for mange end for få - når du så har modtaget dem, så læg dem alle ned på gulvet samlet, stil dig op på en stol eller en stige og flyt rundt på billederne indtil du synes det har det udtryk du gerne vil have.

Synes godt om

Kommentarer

Turen går til....

Efter min tur til Miami og Bahamas har jeg slet ikke nået at fortælle jer om min kommende rejse til en anden eksotisk destination. Turen går nemlig til Thailand, hvor jeg er inviteret på en spændende, kulturel og luksuriøs pressetur og jeg rejser allerede i eftermiddag.

Jeg er helt eksakt inviteret til Nordthailand, hvor jeg skal være nogle dage i både Bangkok derefter til fire andre byer, der ligger helt nordpå - Vi skal blandt andet besøge Thailands svar på Grand Canyon!

Jeg har fået lov til at tage en kollega med og jeg har derfor teamet mig op med min skønne, svenske kollega og veninde Ida som jeg både har været på pressetur til Madeira og Las Vegas med. Ida er lige så eventyrslysten og ambitiøs som jeg selv og vi er derfor en super god kombi. Hun har ikke noget imod at blive sent oppe for at få det perfekte billede eller video af et fontæneshow eller til at gå en ekstra kilometer for at se og opleve en flot seværdighed, men samtidig forstår hun også at hygge sig og have det sjovt, så det hele ikke kun ender ud i arbejde.

For mig er det også vigtigt, at man skal have det sjovt og være i selskab med nogen man kan lide at være sammen med - også når man ikke skyder billeder og er på guided ture. Man skal huske at nyde det og have det sjovt og jeg elsker den type selskab. Derfor er jeg er sikker på, at vi får en fantastisk tur.

Jeg har kun været i Thailand én gang tidligere for to år siden og det var primært til Phuket og øerne samt halvanden dag i Bangkok og med hele min familie. Så jeg glæder mig til at opleve meget mere af Bangkok og ikke mindst de andre byer nordpå som jeg aldrig før har besøgt.

Jeg føler mig så priviligeret og lykkelig over hvor jeg er nu og jeg glæder mig til at dele mine 10 dage med jer!

Husk at følge med på Instagram @julievonlyck

Synes godt om

Kommentarer

BAHAMAS MOMENTS

Swimsuit HERE | sunnies: HERE

Mange ferier har jeg været på, men denne til Miami efterfulgt af Bahamas var virkelig en af de vildeste, smukkeste og oplevelsesrigeste af slagsen og jeg har derfor også uendeligt mange billeder fra både Bahamas og Miami, som jeg har valgt at dele lidt op ved siden af mine kommende store guide til Miami samt det vi nåede at opleve på Bahamas. Bahamas er SÅ stort, så det kræver lidt længere tid på øerne til at kunne dække det hele, hvilket giver mig en god undskyldning for at vende tilbage. Jeg var så heldig at have et spændende møde derovre, så jeg regner med, at jeg skal afsted igen i efteråret og ud på nogle af de andre øer. Hvor lækkert er det lige?

Som I nok har bemærket, så boede vi på Atlantis, som er et kæmpe, eventyrligt resort på Paradis Island. Jeg tror de fleste forbinder Atlantis med den store hovedbygning, men resortet har flere hoteller inde i resortet, som du alt sammen må benytte når du bor på Atlantis. Vi havde booket på The Coral, som er et af hotellerne, der ligger ved stranden. Da vi bestilte ret impulsivt og i en ret booket periode havde vi ingen forventning om havudsigt. Så da jeg gik ud på terassen jublede jeg af glæde over udsigten. Vi havde både udsigt til strand og turkisblå hav, en lazy river samt bassinet nedenfor, hvor der svømmede små hajer rundt. Så surrealistisk og eventyrligt. Dét var et af de mest fantastiske øjeblikke og jeg savner at vågne op til udsigten hver eneste dag. Det er bestemt ikke sidste gang jeg besøger Bahamas og I slipper heller ikke for lidt flere indlæg :D

Nu vil jeg hygge med S, inden turen imorgen igen går til en anden ende af verden. Dog uden ham denne gang! Det fortæller jeg mere om senere!

I have been on a lot of nice vacations, but this one to Miami followed by the Bahamas was truly one of the wildest, most beautiful and adventurous of all of them. I have so many pictures from The Bahamas and Miami. The Bahamas are SO big, so I need a little more time on the islands to cover it all, which gives me a good excuse to return. I was lucky invited to an exciting meeting while I was in Bahamas, so I expect to go back in the autumn and visit some of the other islands. How cool is that?

We stayed at Atlantis as you may have noticed. Atlantis is a huge resort on Paradise Island. I think most people connect Atlantis with the big main building with the towers, but the resort has more hotels inside the resort, which you all are allowed to use while staying at Atlantis. We had booked at The Coral, which is one of the hotels located near the beach. we had no expectation of sea view due to the fact that we booked the trip a bit impulsively and at a pretty booked period. So when I went to the terrace, I was so happily surprised by the view. We had an amazing view everywhere we looked; Sea view, lazy river and the basin below, where little sharks was swimming. That was one of the most amazing moments and I miss waking up to this view every single day. It's definitely not the last time I visit the Bahamas or writing about this trip.

Now I will spend time with S before the trip tomorrow again goes to another end of the world. But without him this time! I'll tell more about it later!

Synes godt om

Kommentarer