At rejse er at leve

Christmas vibes

cashott-julie-von-lyck-blogcashott-julie-von-lyckBluse: HER | bukser: HER | støvler: HER

Godaften sweeties. Nu er jeg endelig hjemme og julestemningen kan for alvor mærkes her i København. Idag var jeg nemlig inviteret i Tivoli hele to gange, hvilket faktisk er mit første Tivolibesøg i julen. Jeg var først i Tivoli fra morgenstunden i forbindelse med min veninde, Carlas seje Goalsetter lancering og derefter for at deltage i Eva Solo’s New Years Challenge – og slutteligt med skønneste Bee, som er den bedste fotograf og har taget billederne ovenfor med mit kamera. Tivoli oser virkelig af jul! Der er sne over alt og jeg var lige ved at tro, at det sneede i virkeligheden. Jeg skal helt sikkert derind igen med familien inden juleaften. Det er så hyggeligt. 

cashott-bukser-julie-von-lyckJeg havde i dagens anledning iført mig et ret julet outfit fra Ca’Shott som jeg også ejer denne bluse fra – min nødløsningsbluse, som passer til stort set alt og da Ca’Shott derfor spurgte, om de måtte sende mig dette pæne juleoutfit takkede jeg selvfølgelig ja og valgte disse støvler, bukser og bluse. Tøjet er fra deres kollektion, som hedder CS#15 by Cashott.  Jeg elsker, at deres tøj er så enkelt og elegant på samme tid. Hvad synes I? 

Indlægget er sponsoreret af Ca’Shott.

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar/leave a reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At rejse er at leve