Purple fall

Yves Rocher julekalender

Annonce for Yves Rocher

yves-rocher-julekalender-julie-von-lyckyves-rocher-christmas-calendar

Idag er der under tre uger til at det er december og jeg vil derfor tippe jer om den sejeste julekalender – nemlig min første skønhedsjulekalender fra Yves Rocher. Yves Rocher har forhandlet disse limited julekalendre i årevis med stor succes og i år var det derfor min tur til at prøve og jeg kan slet ikke vente til 1. december. Jeg har allerede smugkigget/mærket lidt på den og kan fortælle, at det er en skøn, luksuriøs julekalender med 24 beauty produkter, hvoraf de fleste produkter er full size. Kalenderen er som sagt limited edition og fås kun i begrænset antal, så jeg vil anbefale jer at være hurtige, hvis I skal have fingrene i denne.
yves-rocher-christmas
yves-rocher-julekalenderYves Rocher julekaleder HER

 Der medfølger klemmer og snore til selve kalenderen, så du kan placere din kalender, hvor og hvordan du vil. men jeg blev idag grebet af stemningen, da jeg kom ind i lejligheden i aarhus og fik pludselig en ide om at putte den i denne kasse. Ellers havde min plan været at hænge den op på en snor med min lyskæde – men som I kan se, så fungerer dette lige så godt. Er den ikke bare sej? Endelig en kalender, der kan gøre lidt godt for udseendet! I kan finde den HER.

   

Kommentér

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar/leave a reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Purple fall