The perfect leather jacket

Pink sunday

Processed with VSCO with a5 presetjulie-von-lyck-baker-boy-hat

Jacket: HERE | trousers: HERE | hat: similar HERE | bag: Givenchy

Godformiddag sweeties.

Jeg har haft så travlt den seneste uge med arbejde, møder og sociale events, at jeg ikke har fået blogget så meget. Det generer mig inderligt, når jeg ikke får skrevet noget på bloggen i et par dage, hvilket jo også betyder, hvor meget jeg elsker det.

Fraværet herinde bliver der lavet om på fra den kommende uge, for fredag rejser jeg igen ned til mit andet hjem i sydens sol; Club Lasanta på Lanzarote! Jeg  skal nyde hver et sekund og den står blandt andet på solbadning, tapas, cykelture, løbeture, en masse krammere til min savnede kæreste og sikkert en masse spansk. Jeg ender altid med at være familiens tolk når vi er på ferie i Spanien. Haha. Men jeg elsker det jo.

Idag er jeg stået forholdsvis tidligt op, da jeg har en fitnessdate med min barndomsven Christian hvor vi skal mødes til brunch og, efterfølgende træning i det nyåbnede Fitness World på Østerbro, hvor jeg er startet til Queenax.

Kan I have en dejlig søndag!

   

2 kommentarer

  • Michelle Grandjean

    Du kan virkelig glæde dig, der så skønt og varmt som altid, vi ses vel nok? Tager nemlig først hjem d. 1 december😁❤️ Udover det virkelig godt indlæg, og lækkert outfit!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle Grandjean

    Du kan virkelig glæde dig, her er så skønt og varmt som altid, vi ses vel nok? Tager nemlig først hjem d. 1 december😁❤️ Udover det virkelig godt indlæg, og lækkert outfit!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar/leave a reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The perfect leather jacket