Yndlingsspots i København

The perfect leather jacket

julie-von-lyck-depeche-blog

Jeans: HERE | sweater: similar HERE | bag: Chanel | leather jacket: Depeche HERE | sunnies: Céline HERE

Glædelig søndag! Denne weekend har virkelig stået på afslapning, når det er bedst. Nemlig indendørs hygge med film, familie og lange gåture i naturen på Als. Tiden er virkelig fløjet afsted og jeg har levet hele weekenden i nuet og nu er jeg tilbage ved computeren i Aarhus og jeg vil derfor tjekke ind og vise jer min nye lækre læderjakke fra Depeche, som jeg havde på næsten hele sidste uge. Jeg har været forelsket i den i nogle måneder – men den har været så populær, at den desværre har været udsolgt stort set over alt indtil for en måneds tid siden.

biker-depeche-julie-von-lyckdepeche-jakkedepeche-red

Så nu er den endelig min. Det er min første virkelig behagelige læderjakke – de andre jeg har ejet har enten været for stramme eller for tykke og ikke været behagelige som denne, som man virkelig kan ånde i. Jeg elsker detaljerne på både ærmerne og kraven som både er sølv og guld.

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar/leave a reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yndlingsspots i København