La Santa

Affilliate links: top: Vila HERE | bag: Saint Laurent (HERE) | jeans: similar HERE | slippers: Gucci HERE

Hej sweeties. Så gik der lige et par dage uden et indlæg - men snaps har I dog fået ekstra mange af. Tiden flyver jo afsted og vi nyder Club Lasanta i fulde drag. De seneste dage har stået på masser af løb, gåture, cykelture og trampolin fitness - trampolin fitness er seriøst det sjoveste (og mega hårdt) og jeg vil anbefale alle, der har muligheden i fx jeres fitness center om at prøve det. Min mor og jeg havde en fest. Jeg er sikker på, at det ikke så for kønt ud i starten, men morsomt var det. Forestil jer at danse og hoppe på et trampolin til et mix af RnB, dance og reaggae! Det var virkelig sjovt!
Jeg er allerede begyndt at glemme, hvordan det er at have vinterjakke på og at solen derhjemme faktisk går ned næsten før kl. 16. Hernede er vejret som en god dansk sommer og det er nok noget af det bedste man kan opleve i november måned. For mig er sport og solens stråler ren lykketerapi. Jeg kunne godt vænne mig til det, men det siger jeg jo hver gang at jeg er i Spanien.

Igår var jeg iført ovenstående outfit bestående af min prikkede nye sorte top med guldprikker fra Vila, som er perfekt både hernede, til hverdag eller decembers mange fester samt mine boy/mommyfriend jeans og mine Gucci slippers. Jeg kan vist ikke gentage, hvor meget jeg elsker, at man kan være iført så lidt tøj om aftenen i november måned, uden at fryse.

Jeg ønsker jer alle en dejlig aften!

Synes godt om

Kommentarer

Where I belong

Jacket: Global Funk HERE | jeans: Global Funk HERE | shoes: Gucci | Bag: Saint Laurent

Hej med jer fra skønne Lasanta. En ferie hertil var lige, hvad jeg havde brug for efter en meget travl uge. Det bedste ved netop Lasanta er, at der er godt vejr hele året rundt og at det den eneste ferie, hvor jeg ikke føler, at jeg har taget på undervejs. Den følelse har jeg nemlig tværtimod når jeg er her, fordi man er så aktiv hernede. Om aftenen holder jeg dog fri fra alt sport og hygger med familien og spiser god mad, og hvor er det fantastisk, at man kan have sommertøj på om dagen og efterårstøj om aftenen.

Igår var jeg hoppet i mine Global Funk jeans og min nye lakjakke fra Global Funk som jeg har ventet på ville komme online i Message, så den kunne blive min. Den er perfekt som efterårsjakke, indejakke eller over en strik om vinteren derhjemme. Jeg elsker at lak er en af sæsonens største trends, da man kan sammensætte det med stort set alt alt. Nu vil jeg hoppe i bad og tage ud at spise.

Kan I have en dejlig aften!

Hello from amazing Lanzarote. This was just what I needed after a long busy week. The best thing about Lasanta is that the weather is great all year around and it's the only vacation where I don't feel that I have gained to much in weight. This feeling is almost impossible because of all the sport down here. During the evening I am of course off sports activities and love to just chill and hang out with family and eat at good restaurants.

Yesterday I was wearing my Global Funk jeans and my new Global Funk jacket that I have been waiting to come online in Message so it could be mine. It's perfect as an autumn jacket, indoor jacket or over a knit in winter. I love that lacque is one of the biggest trends this season, because you can wear it with almost everything. Now I'm going to take a shower and then go out for dinner with my family.

I wish you all a nice evening!

(Indlægget er sponsoreret af Message).

   

Synes godt om

Kommentarer

4# ting jeg har optur over

Efter en virkelig travl uge, tænkte jeg, at det var tid til et fjerde udgave af "ting jeg har optur over". Selvom vejret er gråt og dagene kortere, så er der en del jeg ser frem til og har optur over. Så her får i min fjerde liste over ting jeg har optur over:

1. ..At jeg imorgen tidlig flyver til Lanzarote.. nærmere Club Lasanta aka mit andet hjem og skal nyde en hel uge med sol, varme, god mad og en masse sport.

2. ..At der snart er JUL.. jeg elsker jul og glæder mig allerede til julepynt, julesange, julemad og alt det andet hyggelige der følger med..

3. ..At jeg har fået denne seje hoodie på pre-Black Friday udsalg, som er perfekt til mine morgenløbeture på Lasanta

4. ..At jeg i december har fået æren af at være med til Eva Solos New Years stylechallenge sammen med et bundt andre bloggere. Sidste år vandt jeg Magasins julebords-style-challenge og jeg har tænkt mig at gå all in igen! Jeg elsker, når virksomheder laver disse konkurrencer og får os bloggere til at være kreative.

5. ..At jeg skal ned i varmen og derfor kan hoppe i denne fine sag.

6. .. For ikke at tale om denne fine, røde julede sag, som jeg også kan have på til julens kommende fester - og som desuden er sat ned til Black Friday

7...At være hjemme.. lige nu sidder jeg i vores stue i Aarhus og nyder virkelig livet og at kunne slappe af i vores skønne stue, som jeg har vist jer lidt af her.

8. ..At jeg endelig har fået fingrene i bogen 'Buyology' som er udsolgt over alt og som jeg skal læse på ferien. Har nogle af jer læst den?

Hvad har I optur over? :)

Synes godt om

Kommentarer