Pink knit

Winter jackets

winter-jacket-collage1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE

Vi kan ikke komme udenom, at det bliver koldere og koldere og det er ved at være tid til at finde vinterjakkerne frem. Jeg har virkelig en ting for overtøj og eftersom jeg heller ikke har lavet collager længe, har jeg derfor samlet nogle af mine yndlings vinterjakker, som jeg synes vil gøre sig godt her til efteråret og vinteren. Jeg synes alle er cool på hver sin måde, men jeg er især vild med nummer tre og nummer fire og fem, da jeg har en ting for både tern og dyne jakker i denne sæson og synes de er enkle, men samtidig har lidt ekstra kant. Hvilken jakke er jeres favorit?

English 

There is no denying that it’s getting colder and colder right now and it’s time to find the winter jackets which is why I gathered some of my favorite winter jackets, which I think will be great for this fall and winter. I think all of them are cool in each way, but I’m especially crazy about number three and number four because I have a thing for checked patterns and down jackets this season and think they are simple but still a bit edgy. Which one is your favorite?

 

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar/leave a reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pink knit