Blue shades

Vores stue før og efter

julie-lyck-stue-inden-ilva-trendjulie-von-lyck-blog-ilva

De seneste måneder har vores stue og spisestueområde fået en pæn make-over. Trægulvet er blevet malet hvidt og i samarbejde med Ilva har jeg fået lov til at shine rummet op med nogle af deres virkelig seje møbler. Jeg fik desværre ikke taget nogle ordentlige billeder af vores badeværelse og køkken, da de hver især i sin tid fik en kæmpe make-over, og det har jeg været ret træt af. Så derfor tog jeg nogle billeder af vores stue og spisestue område inden vi gik i gang, så jeg kunne vise jer før og efter billeder.

julie-von-lyck-stue-foer-makeovergamle-stueden-gamle-stue-julie

 Jeg synes selv at der er sket en del på de seneste måneder og vi er begge meget glade for resultatet –  også selv om det ikke er 100 % færdigt endnu, men vi er der næsten! Se selv nedenfor.

EFTER

ilva-nye-stuestue-ilva
Den smukke velour sofa og spisebordstolene med chesterfield looket fra Ilva har gjort underværker og givet rummet meget mere personlighed. Vi er desuden også vildt glade for gulvet, der er blevet malet hvidt, som nu går i ét med vores køkkengulv, der grænser op til. Det tog næsten en weekend at få det malet og jeg tænker, at lave en guide til, hvordan I gør, hvis I er interesserede i det.

after-julie-von-lyckilva-bolig-julie-von-lyckilva-stolilva-mary-sofa-stol-guldben

Der hvor vores Mary lænestol står mangler der stadig et eller andet. Enten et bord eller en form for møbel, som kan pynte ved siden af. Vi har faktisk lige fået dette pæne billede samt dette, som Steffan tilfældigvis fik i fødselsdagsgave. De passer faktisk ret godt sammen, hvis man tænker på min baggrund med halv bopæl i Aarhus og København, og vi tænker, at de skal hænge ved siden af hinanden. Bemærk lige gulvet, og hvilken forskel det har gjort. Jeg glæder til at vise jer det hundrede procent færdige resultat, når billederne og møbenmanget ved siden af stolen er fundet. Hvad synes I?

Indlægget er lavet i samarbejde med Ilva.

   

9 kommentarer

 • Linea

  Simpelthen så flot og sofistikeret. Bare min kæreste ville gå med til den slags sofa, tæppet og gulvet, men det er der vist ingen chance for :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie von Lyck

   Tusind tak <3 <3 Haha, tro mig.. det kan du sagtens få ham overtalt til. Især sofaen, fordi den er så komfortabel – og ikke lyserød :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow.. jeg er helt vild med de malede gulve. Det giver et meget mere rent udtryk. Jeg burde måske prøve at gøre det hjemme i min lejlighed:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maggie

  Så flot! Hvor er de små borde fra? Har du et link?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie von Lyck

   Tusind tak. Desværre ikke. Det er to natborde jeg har arvet fra min farfar, der gik bort i juni :( <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Wauw! Hvor er det blevet flot <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar/leave a reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blue shades